Leias första riktiga leende :)

Idag har Bvc-sköterskan varit här på hembesök. Det gick bra! Leias röda prickar/utslag som har, har blivit mycket bättre.. Hon sa att det förmodligen är lite värmeutslag och hormonprickar! Skönt att det inte var något värre och framför allt skönt att hon inte lider utav det.
Leia väger förövrigt 4870 gram nu! Snart en 5Kilos klump!! Helt sjukt vad fort det går=)

Idag fick vi även med hennes första riktiga leende på kort!
Åh vad det värmer i hjärtat!! <3 underbara unge!Lägger in ett annat fint kort jag lyckades ta:D

 

Än så länge går det bra med att inte äta något sött!!
Men jag måste erkänna att jag längtar till helgen då jag får svulla lite.. =)
Innan jag var gravid så älskade jag att dippa gurka & morötter.. Men under hela graviditeten så har jag inte varit ett dugg sugen… Men undrar om inte det suget kommit tillbaka lite nu..
Känns ju ganska nyttigt att äta det ändå sådär på helgen! 🙂
Nog om det, jag tänker kämpa vidare iaf.. Nu har jag inte vägt mig på ett tag, men kan tänka mig att jag har typ fem kilo kvar att gå ner.. och det är väl inte mycket egentligen.. men för mig är det mycket..
Vill ju se ut som jag gjorde innan graviditeten såklart 🙂 Så därför hoppas jag att jag lyckas hålla mig till sötsaker bara på helgerna.. men så svårt ska det ju faktiskt inte vara!! 

Nää nu ska jag ta med min familj ut på promenad..

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer