Bebis V 38 (37+0)

”Du anses nu vara fullgången och hos bebisen utvecklas de sista detaljerna. Den är nu omkring 49 cm från huvud till tå och väger c:a 3 kg. Under denna veckan kommer din bebis sannolikt att sjunka ned och fixeras med huvudet i ditt bäcken. Om det inte är din första graviditet så kan fixeringen komma senare. Du kommer förmodligen känna en viss lättnad när bebisen sjunker ned och trycket på dina revben lättar, medan å andra sidan trycket på din livmoder, bäcken och blåsa ökar så att ditt behov att kissa kan öka, samtidigt som vissa upplever smärta i ljumskar och ben.Forskning har visat att stresshormoner kan påverka bebisen, så se till att koppla av, ha kul och ta det lungt.
Bebisen är fullt utvecklad och är egentligen redo att födas, men växer fortfarande och bildar mer fett, upp till 15 gram om dagen. Om detta är din första graviditet så är det vanligt att förlossningen sker närmare 40 veckor eller kort där efter, medan om det inte är ditt första barn så är det mer sannolikt att du föder tidigt. Se till att väskorna är packade! ”

Tycker det är svårt att se skillnad på magen vecka till vecka nu.. Får se om det kommer hända så mycket mer med den… den ska väl bara sjunka nu va? =)

Dagen har varit lugn.. Haft tvättstugan som vanligt.
Rickard och jag tog en kort promenad förut.. Fyfan vad jobbigt det är att röra på sig nu.. Orkar inte ett dugg…
Sen måste jag gnälla lite över att jag sover så fruktansvärt dåligt.. Önskar man kunde sova en hel natt..
Men har svårt att slappna av på något sätt..
Åh jag längtar tills vår lilla bebis tittar ut.. när nu det blir=)

Måste även lägga upp bilder på ett par baggyshorts som vi har fått av Rickards mamma..
Är dom inte för söta ? 🙂

Nej, nu ska jag titta på säsongens sista efterlyst och äta lite jordgubbar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg