Graviditet Leia ♥,  Okategoriserade

v 37( 36+0)

Onsdag igen och ny bebisvecka.. Går alltså in i vecka 37 idag 🙂 åhh nu börjar det närma sig..
Jag undrar när du har tänkt att komma ut till oss? denna ovisshet gör ju att man blir lite galen 😀
Vi längtar efter dig <3 Bilbarnstolen bara står här i vardagsrummet och väntar på att få följa med till bb 🙂

Sover så fruktansvärt dåligt på nätterna nu 🙁 Det är så varmt & så vaknar jag typ varannan timme och måste kissa.. och det är ju inte direkt smidigt att ta sig ur sängen längre… Tur att det är över snart 😉
Men samtidigt känner jag lite separationsångest från magen.. haha är det vanligt att ha sånnahär blandade känslor eller?=P

Idag är det tvättstugan som står på schemat också.. alltid lika roligt.. eller inte..
Men ska tvätta upp de nya bebiskläderna som jag köpt, varav munkjackan ska ner i bb-väskan.. Sen tror jag att jag iaf har packat ner allt som har med bebisen att göra.. Sen är det ju tusen andra saker som ska ner.. Kommer ta ett tag innan man får hela väskan klar känns det som =)

En magbild som vanligt! =)
Glömde förresten skriva när vi varit hos Bm att bebis har fixerat sig också.. så hon är ju redo att komma ut=)

Tycker det ser ut som magen börjat sjunka lite också.. men jag vet inte=)

Hoppas ni har en bra onsdag!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *