Tävlar!


Jag är med och tävlar hos alicesmamma om ett presentkort på 300 kr hos textilonnet.se
Tävla HÄR du också!Jag tävlar hos Britta bloggar om ett presentkort värt 300 kr hos BAMBA.
Tävla HÄR du också!Jag är med och tävlar hos MrsLindaOlsson om ett presentkort på 300 kr hos SUMOpix.
Tävla HÄR du också!

11 reaktioner till “Tävlar!

 1. åh, julgardiner är precis vad jag skulle behöva !! Jag har inte köpt några för att jag hoppades på en flytt innan det var dags att sätta upp dem. NU blir det uppenbarligen inte så och jag antar att det innebär att jag måste ge mig ut på jakt 🙂 kramar

 2. Tack, jo det är jag som har gjort bildspelet på mig själv som crazy runaway bride. Har även fotat dem med fjärrutlösare o kamera på stativ. 😉

  Vad roligt med så många tävlingar du hittat o själv lagt upp, får kolla upp dem senare då dottern är på bättre humör.

  Önskar en fin dag!

 3. Klart ett presentkort vore toppen ! det är mångaa julklappar som ska köpas i år och canvastavlor är alltid enn perfekt present 🙂
  I dag är tvätten ett måste och inga vämnner har anmält sin ankomst så jag antar att det bara är att sätta fart 🙂
  Ha en härlig dag ! kram

 4. Vi håller ögonen öppna efter alla slott, hus, kojor och i värsta fall även husvagnar nu mer känns det som. Jag dör lite inombords varje dag vi bor kvar här med allt släpande, men tyvärr är det väl som överallt annars… utbudet av lediga objekt är litet, och det som finns är svindyrt eller i väldigt dåligt skick 🙁
  Men men… nån gång ska det väl vara vår tur att flytta oxå !
  kram

 5. Men du, precis vad jag tänkte, denna bloggen kan jag inte bara springa förbi, hon måste jag följa =D

  tack snälla för raderna
  kramar,

  ska vara med och tävla såklart =D
  kramar

 6. jajjemen, i en 2:a på 58 kvadrat – helt utan dörrar mellan rummen på 3:e våningen utan hiss. Toppen med en 11 kilo tung Viggo och hund 😉 I hate it !!
  Kram

 7. Ohh men tackar =D, har gått en fotokurs då man introduceras i grunderna, ska faktiskt gå en kurs till den 19:e =D. Man tackar, det mesta är självlärt och intresse och massa mixtrande =D

  Go du är
  kramar

 8. ;0), going =D. Ja, det är sant, det är det jag börjat tänka mera på nu att försöka fånga ett föremål intressant som inte är det egentligen. Som ex en parkbänk, det vill man ju försöka att fota sådär så den ser lite dyster och sorgsam ut, förstår du? Som en bänk som är tom som ingen sitter på, haha, svårt att förklara. Fotar man den i jättevackert skarpt ljus får man inte den ödsliga känslan =D.

  Sedan tänker jag mycket på vinklar, förut knäppte man ju bara och tänkte blir det bra så blir det. Men det e klart, sådär tänker man ju inte varje gång, men man försöker fånga det man själv ser och vill att andra ska förstå med bilden man just fångade. Snö ser ju lika ut för alla, men ställer jag mig här kommer de se det vackra ljuset jag också ser =D. Haha, jag bara rabblar, skratt

  Du tar ju jättefina kort
  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg