Leia spelar gitarr!

Det ska börjas i tid 😉

14 reaktioner till “Leia spelar gitarr!

 1. Hehe jaa jag har en kamera nu igen.. Grejen var den att jags kulle köpt en d90 för jag ville åt filmfunktionen oxå.. så jag sålde mitt kit jag hade. Men så kände jag att jag inte riktigt är redo att byta upp mig ännu. Jag har ju alltid barafotat sporadiskt..utan speciella funktioner osv. Så jag valde att köpa mig en d60 igen(jag var ju nöjd med den jag hade lixom) så jag köpte mig kamerahus med VR original objektiv, extra blixtvid behov.. å jaa hela kitet men så köpte jag till det fasta 50mm objektivet som jag velat ha ett tag.. Så blir det en lös filmkamera brevid ist.. :o) så ligger det till :o)

  Vill du ge mig bra tips på fotoinställningar så GEE MIIG, jag vill lära mig mer och ibland kan jagbli galen när jag inte får till det..
  Fast shit så oerhört mycket bättre de fasta porträttobjektivet är, ångrar inte en sekund att jag köpte till det..

  Och taack till håret ;o)
  Kram

 2. Nämen sööötisen!

  Min träning går det sådär med…har inte rört på mig på hela veckan, förutom ett fusk-träningspass med dvdn… 😀 Istället har jag gottat mig, det får man ju ibland 😉

  Hoppas ni har haft en härlig helg och att ni får en skön söndag!
  Kram

 3. en blivande liten rockstjärna 😉
  tack vännen ! Jag hoppas det blir så enkelt och förhoppningsvis vet vi mer om försäljning occh budgivning nu i början på veckan så det är bara att hålla sig till tåls ett par dagar till…
  kramar

 4. Ledsen jag är så sen på att svara men den här helgen gick i hundra knyck. Vad många fina bilder du lagt upp på godingen. 🙂 Hoppas ni hade en fin helg, vår var suverän. Det var väll därför den gick så fort? 😉

  Kram o önskar en ny fin vecka!!

 5. Sv; Hehe skulle va något;)

  Jo dom är helt klart bättre, men idag tycker ja dom verkar lite sämre igen, vägrar äta och va själva.

  Hur är det med er då?
  Har ni klarat er från alla sjukdomar som går?
  Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg