En liten promenad..

Har precis varit och storhandlat på Maxi.. Jag kan ju säga, vi var inte ensamma! BLÄ!
Så skönt att det är gjort!

Nu när det är så fint väder så är det lika bra att passa på att ta sig en liten promenad! 😀

hoppas ni har en bra dag alla..
Svara på alla era fina kommentarer ikväll!

Puss!

5 reaktioner till “En liten promenad..

 1. Fy va underbart det är att slåss med miljoner människor på maxi en fredag då?! 😛 haha!
  Ville ni komma förbi i mårrn kanske??? Det är plogat på trottoaren nu 😉
  PUSS!

 2. Okeeej Jag har nog inte läst något eller någon som vart missnöjd med det objektivet.

  Nu sålde jag min kamera i dagarna här och ska köpa en ny snart.. och då blir det nog med det objektivet(50mm) som bas och sen om jag saknar normalobjektiv så köper jag till det som extra objektov istället.. För somsagt det som fotas mest är ju J.. hur är det med att fota med det objektivet på annat än människor? går det ens att få en bild på typ ett rum med det?

  Kraam

 3. hihi… jag kanske är knäpp, men jag älskar att storhandla ! ( i alla fall tills jag kommer till kassan och ska betala !? ) men det är så skönt när kyl och frys är välfyllda ! Hoppas ni får en super härlig lördags med massa lördagsgott !! kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg