Hur orkar dom??

Har precis kollat på Familjen annorlunda!
Jag förstår verkligen inte hur dom orkar att ha så många barn 😛
Självklart vill jag ha fler barn men inte så många.. Högst tre, sen får det vara bra=D
Det räcker väl gott o väl! Jag tycker att man ska ha tid att ge sina barn den uppmärksamhet som dom behöver, och jag tror det är svårt när man har så många barn!
Men alla är olika och tur är väl det!
Jag beundrar dom som orkar med så många barn! 😀

18 reaktioner till “Hur orkar dom??

 1. Tack så mycket vännen! Jag är taggad, för nu ska de extra gravidkilona bort 🙂

  Jag missade dagens avsnitt, men man blir lite imponerad..fast en sisådär 10 barn är inget för mig 😉
  Ha en trevlig kväll!
  Kram

 2. Haha ja jäkla skit blogg.se =)

  men jag håller med dig, förstår inte heller hur dom orkar. Jag är helt slut ibland o framför allt nu med en trotsig 2½ årig tjej, tänk då o ha ett x antal till att orka med 🙂 jag beundrar också dom som orkar..

  Kram

 3. Sv: Vet ej riktigt…men sist jag vägde mig hade jag nästan en 8 kilo kvar till min drömvikt…men tror inte att det blir den igen 😉 Men det är så tråkigt att inte komma i sina gamla favoritjeans..å jag provade mina skidbyxor tidigare idag, de fick jag knappt upp på rumpan..idag anv jag svärmors skidbyxor 😉 Ja vi får se hur det går, efter 2 barn har man ju fått bredare höfter också…!
  Tack för peppningen, nu kör jag!! 😀
  KRAAAAAM

 4. Hihi jag som har åtta barn och vill ha en eller två sladdisar ;)…
  Som åttabarnsmor strävar jag mycket efter egen tid med var och en av mina barn,lustigt nog är det viktigare för mig än dem :-D…Har jag märkt!

  Vi är ett lyckligt gäng här hemma,vi hjälps åt med det mesta och skrattar,stojar,gråter och tjurar precis som alla andra 🙂
  Inte är vi annorlunda på ngt vis,bara lite fler!!

  p,s egentligen skulle vi vart med denna omgång,men de blev lite ändring på slutet 8timmars filmning/5-6dgr i veckan i 11 veckor var inte riktigt min cup of cake 😀

  Kul att du gillade Alicias rum Tack finaste du!
  Kram

 5. Hihi ja tänker på de som är med nu 🙂
  Vilket jobb de gjort!

  Thomas han är lika galen som jag,ibland tänker jag vilken tur att vi känt så här båda två -för hur hemskt skulle det varit om bara en velat ha många barn :)..

  Kram fina du!

 6. Tack fina 🙂
  Min sladdis lär få dröja 🙂 tyvärr!
  Måste bli frisk först :)men sen så ska jag ha en liten bebbe <3

  Kram finaste du 🙂

 7. Det stämmer 🙂
  Ska OP nu inom 3 mån,avbokade den tid jag hade den 22/12 tyckte det var lite nära jul 😀 så nu får jag vänta..
  Klart du ska he fler lika underbara små Leia <3

  Kram fina du <3

 8. Jag har b.l.a Giftstruma så jag ska OP bort min sköldkörtel ( det är den som styr ex ämnesomsättningen) jag har ingen ämnesomsättning alls 🙁 Därför jag ser ut som en boll ;)..
  Men det är mycket mer som den orsakar trassel med hjärtat ex högpuls,dåligt tålamod,jag blir deppig och växlar i humör på 3sek…Känner mig stressad till och med när jag sover :-D…+ att man är dödstrött för jämnan 🙂
  Så det ska bli skönt att bli av med den nu 🙂

  Kram fina 🙂

 9. ha ha ha Ja de är helt otroliga!
  Man tycker själv att man har fullt upp med en liksom… Egentid för föräldrarna där??Va är det.
  Men sant som du säger,en jäkla tur att vi är olika.

  Ser fram emot att få se de omtalade leggingsen!
  Ha en riktigt härlig dag!Massa kramar

 10. haha… men det är galet imponerande hur de får tiden att räcka till ! Men sammahållningen i de stora familjerna är säkert suverän och om alla hjälps åt underlättar det säkerligen tillvaron en hel del. Här blir det dock MAX en till, om ens det 🙂 Kram

 11. Hej hopp!
  Det finkar rätt bra,man lär sig leva med det mesta och jag är så oerhört glad att det är jag som är lite krasslig och inte mina fina busungar!

  Hoppas du får en fin dag"
  Kram finaste du!

 12. Ååh, Familjen Annorlunda! Jag fick reda på igår att det precis startat igen. Jag har dock inte sett första avsnittet än men ska göra det senare idag hade jag tänkt. 🙂 Förstår inte heller hur de orkar. Men de får det ju att fungera. 🙂

  God fortsättning till dig också! 🙂
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg