Upp i ottan..

God morgon!
Imorse vaknade Leia kl sju!Så hon och jag gick upp idag! Tänkte att pappa Rickard var värd en sovmorgon för omväxlingsskull;) 
Leia och jag bara myste, somnade om kl 8 i soffan och sov till halv tio! Vilken lyx! Så jag känner mig riktigt utvilad=)
Är ni utvilade idag?: )

Idag så snöar det IGEN! suck.. jag är så trött på snön nu faktiskt.. Längtar till våren och sommaren..
Bara det finns snö på julafton så är jag nöjd! 😉 Men nu får det gärna försvinna 😀

Dags att sätta fart här, måste dra en sväng med damsugaren och plocka lite 🙂
Senare i eftermiddag ska vi som sagt iväg till min moster!

Hoppas ni får en bra dag!

11 reaktioner till “Upp i ottan..

 1. Va skönt ! Här drar C täcket bara över huvudet på morgonen när han är ledig så jag och viggo går upp… Idag kändes det "sådär" men va tusan… nu efter en kanna kaffe mår jag toppen och är pigg ! Pappan i familjen – ja, han sovver fortfarande… 😉
  Kram

 2. Åhh vad skönt det där lät, här var vi uppe strax innan 6, lite vääl tidigt om du frågar mig;)
  Men känner mig konstigt nog pigg ändå, kan det bero på 4 koppar kaffe;)

  Hoppas ni har en underbar dag!
  KRAM!!

 3. Idag är jag inte alls utvilad, lillan gjorde sig illa i armen igår. Hon sov därav oroligt i natt o hade ont, sov varken hon eller jag. Vi var på akuten nu på morgonen o fick armen undersökt, men det verkade inte vara några brott på den, skönt.

  Tack raring! Jo den är photoshopad, har faktiskt skrivit ett inlägg här: http://landhagen.blogg.se/happydays/2010/september/bokehtavla.html om hur jag gjort. 😉

  Kram på dig o önskar en vacker dag!

 4. Härligt att känna sig utvilad. 🙂 Jag känner mig också ganska utvilad. 🙂 Gäspade lite nu, men annars… 😀

  Jag vill också att snön ska försvinna… Det var iofs nollgradigt idag och på fredag ska det bli plusgrader hörde jag… Så lite snö kanske försvinner. Fast jag tror mer på att den är kvar till april… 😛

  Jajemen, såg Familjen Annorlunda imorse till frukosten. 🙂 Så kul att titta på. Jag är också imponerad av hur de fixar allt.
  Kramar

 5. Haha, ditt inlägg är som ett hån riktat direkt mot mej 😀 Idag gick vi upp kl04.50 så NEJ, jag är inte utvilad 😀
  Ha en fin kväll!
  Kram
  MammaMorran- funderar på livet o barn med ADHD/Autism

 6. Hon är väldigt söt er lilla tjej,så där extra söt so en del barn är <3…det lilla extra!

  Rean kommer först igång till slutet av denna vecka 30% på NS o VV är det i butiken är det ngt du vill att jag lägger undan så gör jag det gärna 30% på ytterkläder och 50% på resten (inte småfolk då det är SS11 nyheter) många kramar fina du !

 7. SNÖ SNÖ SNÖ jag hatart! Ge mig soooool o en bacardi liksom 😉 Hihi!
  Snällt att rickard fick sova lite 😉 O gött att Leia-korv somna om 😉

  PUSS!

 8. Ja tänk va mycket du fick sova idag 😀 Underbart!!

  Ja trött på snö det är man allt..fast inte när solen skiner och det är någon plusgrad ute! Men måste det vräka ner..gah. Det snöar för fullt. Men jag drömmer mig bort på ving.se och även i H&Ms vår/sommar katalog 😉

  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg