Imorgon är det dags…

För mig att fotografera mitt första bröllop..( förhoppningsvis inte det sista)
Jag är spänd och förväntansfull och lite nervös =)
Men det kommer gå kanon, kommer vara så roligt.
Att få göra det jag älskar! 

3 reaktioner till “Imorgon är det dags…

  1. Klart det kommer gå kanon och ag hoppas vi år se någon av bilderna sen 🙂 jag älskar tassimo kaffet och ser fram emot att få börja experimentera ! Samarbetet pågår året ut och de är mycket som ska hinnas med p den tiden 🙂 sussa sött !! Kram

  2. Åhh vad kul, lycka till!!

    Jo det går bra faktiskt, det är mycket lättare nu när Alma blivit lite större och kan vara själv och leka och utforska. Sen att hon är vaken mycket på dagarna men jag har lärt mig hennes rutiner och hon sover i snitt 10 timmar i sträck på natten. Sen får hon förstås sina skrik perioder i bland också och då skulle det vara skönt med avlastning men ändå stor skillnad mot när hon var liten bebis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg