Jag klättrar på väggarna..

Att vara utan kameran såhär länge börjar bli riktigt jobbigt nu..
jag kanske inte alltid fotar varje dag när jag har kameran hemma, men jag fotar väldigt mycket för att tycka tre veckor utan den är asjobbigt! Och jag tror tyvärr inte den hinner komma tills Leias födelsedag nästa tisdag heller.. 🙁 Men jag hoppas dom lagar den snabbt…
Om jag inte hinner få tillbaka kameran så har jag redan frågat Linda om jag inte kan få låna hennes, o det fick jag ju såklart 😀 O den kan jag ju också, eftersom det är min gamla!
Såååå så himla bitter över att jag inte har kameran är jag ju inte! 
Eller jo det är jag faktiskt! fan!

Imorgon hoppas jag att jag kommer iväg till gymmet ett sväng, känner att jag behöver dit och lyfta lite skrot!
Sen imorgon kväll ska Linda och jag på ett litet äventyr! Ska bli trevligt!! 🙂

Förresten så var Lördagen hur rolig som helst!
Kvällen startade vi på Hamnkrogen tillsammans med Linda & Daniel.
Jättemysigt och väldigt god mat!
Sen drog vi vidare hem till mammas lägenhet och drack lite, poppade musik, spelade lite guitar hero och snackade massa skit!
Så himla trevligt! och vi är ju lika galna alla fyra! jisses! Lindas kamera var ju den ända som var med som ni förstår, får se om hon slänger upp några bilder på hennes blogg så jag kan sno dom, eller om jag måste tvinga  henne skicka dom 😉 Tack för en underbar kväll! ♥

Årets första svenska jordgubbar har jag ätit också!
Riktigt goda!

Nu ska jag borsta tänderna och sen lägga mig i sängen!

Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg