Mys på stan!

Har haft en mysig förmiddag på stan tillsammans med Rebecka, Tjottis, Cleo, Cindy,Viggo,Ville & Leia!
Det tog ett tag innan vi kom in dit också! Eftersom cp-platen är så sega så hade dom inte skottat någonting utanför oss imorse när vi skulle gå.. När jag väl fått ur vagnen ur förrådet så fick jag dra den över all snö!
Då satt ju inte Leia i så då gick det ju skapligt! Men eftersom jag sen var tvungen att sätta i henne så kan man ju inte köra rally över ett berg med snö.. Så granngubben var ute och skottade fram sin bil, så jag frågade snällt om jag fick låna hans spade! Sjävklart fick jag det och så började jag skotta, behöver jag säga att jag var helt slut och svettig innan vi ens kommit iväg! FYFAN säger jag bara!!!

In kom vi till stan iaf, gick och kollade lite i affärer men det fanns ju som vanligt inget!
Det blev en vanlig vit body till Leia ifrån h&m, som hon ska ha under sin snygga luvtröja 😉

Sen blev alla ungar hungriga så vi tog in alla vagnar på ströger och satte oss där och matade alla barn!
Vi mammor fick också i oss lite, och när alla barn var nöjda lyfte vi på rövarna och fortsatte bort till Baboon! 
Och dit går man ju inte utan att ha någonting med sig ut!
Köpte ett par Villervallastrumpor & en Villervallabody!
Så mycket fina kläder dom har fått in alltså, höll på att dö lite av alla fina klännigar som har kommit in!! åhh!!
I slutet av månaden när alla pengar kommit in , blir det nog en sväng dit igen 😉

Den nya vagnen ska inhandlas också! Har blivit så himla sugen på den rosa Emmaljungan igen!! Men jag tror nog att det i slutändan blir en svart iaf 😉
Det är ju ändå snyggast kanske 😉 hihi

Nu ska jag fortsätta beställa lite kort!

50 bilder gratis från fuji direkt! Det tackar man inte nej till=)

Trevlig fredag!

2 reaktioner till “Mys på stan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg