Fredagsfika hos svärmor! ♥

Det gick bra att hämta hem Leia ifrån dagis.
Allt har verkligen gått kanonbra! Hon hade ätit bra osv 🙂
Skönt att se att hon trivs! Då blir man lugn inombords! 
Sen hade ju mamma Angie en bild framför sig hur Leia skulle springa och kasta sig runt min hals när vi kom för att hämta henne, och sen säga sin livs första hela mening, ”Åh mamma jag har verkligen saknat dig, åh jag älskar dig! ” osv. ;D Men det var verkligen bara i mitt huvud! ;P
Hon brydde sig inte nämnvärt att vi kom , utan sprang runt och skulle visa massa saker=)
Hon verkar vara en dagisunge, så hoppas det håller i sig såhär 🙂

Nu sover hon, hon var trött efter all lek på dagis.

När hon har vaknat ska vi åka och fika hos svärmor och jag vet att det bjuds på budapestbakelse..
ÄNTLIGEN, jag har suktat efter den i flera veckoooooor! Mums!!!

Vad fikar ni på till eftermiddagsakaffet ?; )

 

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg