Min lilla prinsessa..

Det börjar gå bättre och bättre på dagis nu för Leia.
idag var första gången som hon sov där, det hade gått hur bra som helst. Hon hade varit så trött innan maten att hon hade puttat bort maten och velat sova. Lagt sig i vagnen och somnat direkt helt själv, så dom var imponerade!
Så skönt att det går bättre! Lämningen går med bättre nu, Imorgon hinner jag tyvärr inte lämna henne eftersom jag ska iväg på möte tidigt… men nästa vecka får jag nog ta tjuren vid hornen och börja lämna henne, och förhoppnigsvis går det likabra som när Rickard lämnar ;D
Tänka sig vilken stor tjej hon har blivit och så ska hon bli storasyster också!!!
Åhh lyckorus i hela kroppen! ♥


Älskade unge! ♥

5 reaktioner till “Min lilla prinsessa..

  1. Så himla roligt att höra!
    Victor ska ju in på dagis i januari o jag mår fan dåligt bara av att tänka på det…
    Fattar inte hur JAG ska greja det!; )
    Sov sött min fina!KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg