Sanning och konsekvens…

Nu har även jag som säkert många andra kollat på första avsnittet av sanning & konsekvens på trean. Som handlar om barn som dör i magen i slutet av graviditeten..
Avsnittet finns på tv3play för dom som vill titta på det..
Så nu sitter jag här och tårarna rinner.. Helt fruktansvärt att det händer och jag finner inga ord. :'(

När jag var gravid med Leia så hade jag aldrig en tanke på att det skulle kunna ske, bra egentligen kanske. Det ända jag var orolig för,var att hon var för liten och om så var fallet så skulle dom plocka ut henne och då blev allt bra.. Det var det ända jag var orolig för ( eftersom min mage var så liten). Detta lyssnade iaf min barnmorska på och jag fick göra ett tillväxtultraljud där allt såg bra ut. Och det var en otrolig lättnad för mig då… och jag är så himla glad över att jag sitter här idag med världens finaste dotter. ♥ Mamma älskar dig!

Livet är så himla orättvist.. ingen är värd att gå igenom det man får se folk gå igen usch.. :'(
Jag undrar hur man tar sig vidare efter en sån sak?

Och hur ska jag kunna vara lugn nästa graviditet?
jag kommer ju vara jättenojig, speciellt när jag faktiskt har en nära vän till mig som varit med om detta också.. 🙁
Men när det blir aktuellt så får man väl prata med sin barnmorska, och hoppas att man blir bemött på ett bra sätt. Men det tror jag..

Vill avsluta detta inlägg och säga att jag är otroligt stolt över min vän Ronja som klarar av att gå ur sängen varje morgon och låta livet gå vidare, som ser ljuset och som har hopp om framtiden!
Du är helt underbar vännen! Och jag är så glad att jag fått/får vara en del av ditt liv, i motgångar och i medgångar!
Puss! ♥

2 reaktioner till “Sanning och konsekvens…

  1. Usch verkar hemskt det där programmet, har själv inte sett det o vet inte om jag skulle klara av det heller;( är så himla rädd den här gången, inte för att jag faktiskt känner någon som drabbads men ändå, mer medveten om allt som faktiskt kan hända med Norah var jag inte alls det, tanken slog mig aldrig men nu oroar jag mig mycket mer, kanske är det för att det pratas mer om allt som faktiskt kan hända. O inte bara det fina positiva.

    Men jag lider verkligen med dom som drabbats, finns inga ord:(

    hoppas allt är bra med er?
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg