Tidig morgon o en hiiiimla massa kaffe.. :)

Dagen började med att Leia vaknade strax efter sex, inte sådär jippiroligt kan jag ju inte påstå, o vägrade somna om gjorde hon också, så det var bara gå upp strax innan sju och fixa frukost.
Sen strax efter åtta åkte vi och mötte upp Linda för att sen åka till Malin på kaffe! Trevligt så!
Alla ungar var galna, men jag tror dom gillade att leka och busa! 🙂
Sen efter den dejten åkte vi vidare till Rebecka för att kaffa där, Leia somnade i bilen och sov sen vidare i vagnen!
Så jag fick sitta ner i ett par minuter och ta en kaffe i lugn och ro med Rebecka o Ronja! Sånt är alltid guldvärt! 😉

Seeeen blev klockan lunch och det var dags att dra hem för att fixa lite käk!
Och nu tar vi det lite lugnt innan mina systrar dyker upp på ett besök!
Ska även passa på att klippa Alices hår då!

Fullt upp hele dagen, och jag gillart!

Fick även hem Villervalla tröjorna idag som jag beställt, dom var jättefina och jag är jättenöjd! 🙂
Så om ni inte redan varit inne och beställt så gööört! 

JAG SAKNAR MIN KAMERA! 😉
ja jag kommer fortsätta gnälla tills den är hemma igen 😛

PUSS!

7 reaktioner till “Tidig morgon o en hiiiimla massa kaffe.. :)

 1. hihi… vet du – när jag väl "får" dricka vin är jag inte ett dugg sugen längre. istälet har jag bänkat mig i soffan med både dator och "padda". Teddy ska snart få en kort promenad och sen är det jag som dunsar i säng 😉 Tänk att man kan vara så sjukt trött på kvällarna !? Kram

 2. sv: jag misstänkte det, varför är det så just med jackor eller ytterkläder överhuvudtaget? Vi provade en vindjacka på lindex, det var visserligen strl 86 men den var ju svinstor, almas händer var där armbågarna ska va ungefär 😛
  ha det bra!

 3. Alltid härligt att bli lite bortskämd 🙂
  Det mår man alltid bra av, tänkte ge tillbaka på måndag och servera nybakt scones när hon vaknar så kanske hon vill laga mat lite oftare här hemma 😉

  Hoppas du får en toppen dag.
  Kram

 4. här har vi haft en tidig morgon idag ! redan före halv 7 hade jag och viggo vart ute på promenad med teddy i pyjamas medan C sussade så gott i sänge´n. Jag erkänner att vissa dagar blir jag skit irriterad över att han bara ligger kvar – jag är oxå trött, men inte sover jag räv för det 😉
  Ha nu en TOPPEN dag !! kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg