Bitterfittan tar ton..


Kan ju börja med att varna er för surt inlägg redan nu,men det förstod ni väl redan när ni läste överskriften :p
Men jag måste häva ur mig lite känner jag.. Jag förstår inte hur vissa föräldrar tänker egentligen?
Som jag skrev i tidigare inlägg så har vi varit på leklandet här i stan i eftermiddag.. och eftersom det är sportlov så var det ju smockat med folk.. men det visste vi ju innan.. och det hör egentligen inte hit.. 

Leklandet är indelat i olika ”avdelningar” för olika åldrar.. Vilket är ganska bra kan jag tycka, avdelningen 0-2 år är perfekt en liten stund för Leia då hon klarar allt själv där.. MEN när det springer runt 6 stycken 7-8 åringar, som slåss, sparkas, far runt, staplar upp dom olika kuddarna på hög för att sedan kasta in varandra i kuddarna och är med andra ord mer vilda än tama.
Detta resulterade ju i att Leia inte kunde leka där, eftersom hon varken fick plats eller möjlighet eftersom dom där ungarna mer eller mindre slog ihjäl varanda. Då undrar jag VAR ÄR FÖRÄLDRARNA?
Jo, dom har satt sig på sina jävla rövar och fikar i hundra timmar..
Smidigt att sitta och fika och inte passa sina ungar! 
Jag kan förstå om man sätter sig och vill ta en kopp kaffe i lugn och ro när man har äldre barn som klarar sig själva det är inte det handlar om. Men man kan väl ändå hålla lite koll på vart ungarna är och vad dom håller på med? Eftersom dom inte är ensamma där. 
Jag personligen skulle aldrig kunna åka dit ta av mina ungar och sen sätta mig på röven och glo, läsa en bok, eller varför inte ta med en laptop att sitta med, smidigt när man inte behöver bry sig om ungarna? ( har nämligen sett folk göra så med, det tar väl ändå priset eller? )
Är det normalt att vara sån? eller är det bara jag som stör mig ? 🙂
( jag vet ju att jag kan vara lite extra bitterfitta när jag är gravid hihi ;P )

Sen lekte vi ju självklart på dom andra avdelningarna för dom större barnen också, och då får ju vi ta hänsyn till att dom kommer i hundra knyck och kanske inte ser Leia, men då är ju det vårat val att vi valt att vara där.

Jag tycker bara att man kan hålla lite kolla på sina barn och inte bara sätta sig på röven och tro att man är på semester! Grrrr!!

Så nu har jag hävt ur mig! 
Tack för ordet =D

6 reaktioner till “Bitterfittan tar ton..

 1. Vassego för ordet. Kändes gött va? Hihi.. Vilken dålig stil.. Haha så illa av dom.. Vi skulle ju ses idag.. Mem jaa du har ji sett på fb om sjukstugan så du förstod nog redan varför ja inte hört av mig om de.. Å så är familjen i kaos nu mää.. Men happyface, för att muntra upp sig själv.. Kraaaam på er

 2. sånt blir jag så arg på, man har väl alltid ett öga på barnen? Så trist när det förstörs liksom när det finns uppdelningar för ålder. Du har all rätt att vara en bitterF! 🙂

  sv: Jo jag vet, jag brukar köpa strumpor på typ marknader, där finns halkisar i bra kvalité och härlgia färger men nu har jag int kommit väg på en sån på hundra år haha. Sprang bara in på lindex som hastigast (vi har den på gångavstånd) då alla Ws strumpor var borta hahah 😛

  kramis och hoppas ni mår bättre!

 3. Sv: Haha, det var sambon som påminde mig 😉
  Och om jag inte hade gjort det misstaget att baka semlor åt honom tidigare hade säkert jag med kommit undan med att köpa färdiga. Men icke, nu är det tydligen bara mina hemmabakade som duger 🙂

  Nu ska jag försöka natta prinsen, sen ska jag läsa vad du haft för dig, låter som en lockande rubrik i alla fall 😛
  kram

 4. Kändes som det kunde varit jag som skrev det där inlägget! Jag har barn i alla möjliga åldrar som du vet och jag ser fan till att mina äldre barn håller sig borta från dom ställena som är till för dom mindre! Slappt och jäkligt irriterande när man låter sina barn härja hur som helst! Som sagt jag kunde inte ha skrivit det bättre själv 🙂
  Men hallå? Vad har jag missat??? Är du gravid? När var hur…eller hur det gick till behöver du kanske inte berätta, hehe 🙂
  Kram

 5. Håller verkligen med och vissa föräldrar är verkligen för slöa med att se efter sina barn när dom vistas utanför hemmets fyra väggar !

  Men det värsta jag vet är när föräldrarna ser att deras barn gör någonting fel eller olämpligt och totalt skiter i att göra någonting åt saken och återgår till kaffet. Dom föräldrarna borde få kaffekoppen nerkörd i halsen och en spark i baken kan jag tycka !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg