Slut som människa.


Minipluttan! ♥

Hallå!
Här hemma fortsätter sjukstugan.. Kan det bli bättre snart eller?
Känns som det ända jag gör är att gnäller! Men allt är ju inte så himla roligt alltid. Speciellt inte när man inte mår bra. Man har ingen ork till något, lägenheten står och förfaller och man gör ingenting. Jaja det blir väl bättre!

Dessutom har vi haft en riktigt skitnatt inatt.. Leia somnade sent igårkväll.. hon hade svårt att komma till ro snuttan. När hon väl somnade hade jag svårt att komma till ro, näsan rinner, hostar osv.. 
Sen när jag väl ligger still och slappnar av så vaknar ju lillskrutt i magen och lever rövare! ♥
Otroligt mysigt förstås! Hon är precis som Leia var i magen, bökar rakt ner i madrassen när jag ligger på sidan! Mysigt värre! Och ibland undrar jag om hon har cirkusföreställning i magen så som hon bökar, buffar sparkar och far runt! Undra vem hon visar upp sig för? 😉 hihih. Gulleplutta!
Iaf, när jag väl kom till ro så vaknade Leia igen, har ingen aning om vad det varit med henne, hon har bara varit ledsen i stortsätt hela natten 🙁 Antaligen drömt något otäckt.. Så idag går vi på reserven kan jag säga, men det går ju det med! Eller man har ju helt enkelt inget val 🙂

Har iaf varit på Maxi och fyllt på kyl och frys. Sen funderar jag på att dra igång och baka? Helt idiotiskt antagligen. Men samtidigt är jag rastlös efter två veckors sjukdomar… 
Ska nog tänka ett litet tag till på den saken, ett projekt jag kanske kommer ångra jag satte igång när jag väl börjar ;P

Hur har ni det alla fina människor? Mår ni bra eller är ni sjuka som vi? 

4 reaktioner till “Slut som människa.

 1. usch va jobbigt att aldrig bli frisk, men vi har haft det likadant. När en blir frisk blir den andre sjuk och så går det runt…
  Nu är vi alla nästan helt återställda iaf så nu hoppas jag på några sjukdomsfria månader!:P
  krya på er! kram

 2. Stackare!Hoppas ni mår bättre idag!
  O skit i hemmet.städa kan man göra alla anadra dagar…
  lägg dig på soffan o käka lite praliner o njut av din fantastiskt vackra dotter!

  Tack snälla söta!Imorgon börjar allvaret.Då är det slut på mamma livets ljuva lediga dagar…
  snyft snyft
  KRAM på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg