God Morgon Tisdag!

Idag var det dagisdags för Leia igen! Skönt för henne att komma dit och springa av sig lite energi och leka med dom andra barnen! 🙂
Rickard och jag passade på att åka till gymmet en sväng. Skönt att komma dit faktiskt, jag har ju som ni vet lite ångest för att bli en tjockis nu 😉 Men ska försöka hålla igång med träningen så mycket jag bara kan fram till förlossningen! 🙂 

Annars blir det en lugn dag här hemma..
Plocka och fixa i vanlig ordning, och lite mail ska skickas.
Sen får vi se vad eftermiddagen har att bjuda på 🙂
Ikväll ska jag träffa Ronja också ♥, vi ska ta oss en liten promenad, ingen Pw utan det nya, promenara i snigelfart 😉


längtan efter sommaren.. Lilla Leia! ♥

2 reaktioner till “God Morgon Tisdag!

  1. Åh, vilken härlig bild! 🙂 Jag längtar också till värmen och sommaren. Ska bli så härligt…

    För min del har det inte blivit så mycket träning under graviditeten. Jag gav väl upp i oktober tror jag. Promenerar gör jag ju dock. 🙂

    Vi ska flytta till en nybyggd hyresrätt, en mindre lägenhet på 72 kvm. En 3:a som går att göra om till en 4:a. Lägenhet i toppskick där det mesta ingår. Och vi kommer att ha två uteplatser och ha nära till allt. 🙂
    Ja, det ska bli himla roligt att börja boa sen. 😀

    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg