Allt är inte alltid en dans på rosor…

Idag är verkligen ingen bra dag.. Humöret är helt upp och ner. Ena stunden gråter jag, och andra stunden är jag glad! Härligt med hormoner i kroppen. 🙁

Just idag är jag faktiskt fruktansvärt trött på att vara gravid, nu vill jag att tiden ska gå lite snabbare.. 
Igårkväll innan jag skulle gå och lägga mig, så bara kom illamåendet över mig, jag fick springa till toan och hänga däröver 🙁 Allvarligt, ska illamåendet komma tillbaka för att stanna? Jag orkar inte det, jag har väl spytt tillräckligt denna graviditet 🙁 Fick nämligen gå till toan det första jag gjorde imorse också 🙁 Jag verkligen HATAR att spy, men kunde inte hålla tillbaka det! Usch. 
Hur mysigt och underbart det är att vara gravid, för det tycker jag faktiskt att det är! ♥ Så vill jag faktiskt må bra.. Jag saknar att vara pigg och kunna göra vad man vill.. 
Slippa känna sig som en valross 🙁 
Försöker peppa mig själv med att det blir bättre, så får försöka tänka så.. Men ibland är det svårt att tänka positivt!
Låt dessa sista veckor gå fort nu! ♥

7 reaktioner till “Allt är inte alltid en dans på rosor…

  1. Det låter jobbigt :/ förstår att det känns jobbigt, inte kul att må illa. Hoppas att illamåendet bara var på besök lite snabbt och försvinner igen. Hoppas du blir piggare snart och mår bättre, kram! ♥

  2. Känner absolut igen mig i allt du skriver! Inge kul alls en del dagar :/ Tur att man har de bättre ibland 🙂 Annars skulle man nog inte orka!

    Kramar!

  3. Måste vara extremt jobbigt med illamående, lider så med dig. HOPPAS att det går över snart och att du får njuta igen av din lilla gosmage ♥ kram kram kram!

  4. Du har en sjukt fin gravid mage! Längtar tills den dagen jag får vara gravid, dock lär jag inte få en sådan snygg mage men ändå 🙂

  5. åh vad jag känner igen det där! alla dagar är absolut inte roliga eller lätta. jag fick tillbaka mitt illamående dom sista veckorna och kräktes jättemycket igen. likadant var det dom första 12 veckorna. ursch, det är jättejobbigt verkligen:(
    Hoppas det känns och är lite bättre idag, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg