God Morgon!

Idag blev Leia & Jag väckta av Rickard strax efter åtta! Då hade han varit uppe och fixat god frukost så det var bara sätta sig vid dukat bord!

Kan man få en bättre start på dagen? ♥

Leia har kommit iväg till dagis och R till jobbet, och jag sitter här och glor ;P
Ska nog kolla igenom lite kort på datorn osv, sen ska jag nog sätta igång och städa.. om jag orkar 😉
Brukar oftast vara lättare att fastna här 😉 Dock är det ju så skönt när det är nystädat.. =)

Har börjat sova så himla dåligt nu för tiden.. springer uppe och kissar mycket, ligger dålig i sängen får ont i ryggen osv.. Ja ni gravida vet ju hur det är! Sen framåt småtimmarna när Leia kommer in och lägger sig mellan oss och breder ut sig så får man inte kvar så mycket plats längre ;P Att denna lilla korv kan ta så mycket plats 🙂

Hoppas ni får en bra start på denna vecka! ♥

9 reaktioner till “God Morgon!

 1. Åh vad underbart o bli väckt till en mysfrukost, precis som det ska vara. Det var du helt klart värd 🙂

  Städat hem är underbart skönt, men sitta o bara vara behöver man också ibland. Men jag om någon vet hur svårt det är att låta bli att plocka eller städa. Hatar när det är rörigt nämligen 😉 Både på gott o ont när man hundägare får man slita häcken av sig, men inte vill lillebror ut för det heller 😉

  tack för ditt svar ang smärtan i njuren, sån tur är har jag inte känt något mer, Peppar peppar. Det var bland det värsta jag känt, o jag hoppas verkligen du slipper det den här gången..

  stor kram till er sötisar! ♥
  KRAM

 2. Haha, ja men precis. Jag köpte en bok på bokhandeln som heter gravid. Den fyller man i liksom varje vecka fram tills barnet är 2 veckor eller något. Kan lägga upp en bild på den.

  Vi har tid för UL den 10/4, då är jag i vecka 19 tror s
  Jag. Sent men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge 😉
  Ja, vi ska ta reda på kön. Alla har tyckt att vi är lite tråkiga som vill göra det, men samtidigt så blir det lika stor överraskning nu som sen 🙂

  Åh vad mysigt med en rosa diamant 🙂 jag hoppas nog på en flicka jag med, kappahl har en serie som heter newbie, dom har helt ljuvliga fickkläder 😉 jag vill ha allt!!

 3. Godmorgon !
  Ja, pottan används faktiskt flitigt här hemma. Viggo gick helt otippat in och satte sig och kissade på den på nyårsafton och en dess går han lite när han känner för det. Nr 2 är inte lika vanligt, men det händer det oxå.
  Dock är det inget vi "tvingar" fram… han får bli blöjfri i sitt eget tempo 🙂
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg