Ni missar väl inte???


Desperata hemmafruar ikväll kl 21?

Äntligen börjar mitt aboslut bästa tv-program, som jag har väntat 🙂 Jag har inte missat ett ända avsnitt sen det började. 🙂 Så kl 21 sitter jag bänkad framför tvn 🙂

Följer ni dom desperata hemmafruarna? 🙂

13 reaktioner till “Ni missar väl inte???

 1. Nää det är inget för mig. Såg typ första säsongen, sen tyckte jag det liksom spårade ur. Som alla serier har en tendens att göra när dom går för länge haha. Får se vad vi ska kika på om en stund 🙂 ha en fin kväll!

 2. Jag hade missat en del så laddade nyligen ner alla säsonger och kollade på säkert 4st avsnitt varje morgon 🙂
  Nu har jag dock plöjt igenom allt och får vänta en vecka i taget! Men mysigt var det 🙂

 3. Sv: Ja, men helst!!! När ett avsnitt är slut, vill man bara se nästa direkt! Så spännande ju 🙂 Jag undrar med… Skulle tänka mig att det är någon man inte alls har någon aning om :p Lustigt bara att dom hörde av sig till just Bree, alltså med dom där lapparna :p ååå, längtar redan till tisdag då man får se nästa avsnitt 😀

  Ikväll blir det Mästerkockarna 😀 hihi…
  Ha en trevlig kväll!
  KRAM

 4. Sv: Ja, men helst!!! När ett avsnitt är slut, vill man bara se nästa direkt! Så spännande ju 🙂 Jag undrar med… Skulle tänka mig att det är någon man inte alls har någon aning om :p Lustigt bara att dom hörde av sig till just Bree, alltså med dom där lapparna :p ååå, längtar redan till tisdag då man får se nästa avsnitt 😀

  Ikväll blir det Mästerkockarna 😀 hihi…
  Ha en trevlig kväll!
  KRAM

 5. Följde i början men inte sett nu på länge. Tänkte vänta tills allt är klart och sedan se ALLT i en följd 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg