Det lönar sig att vara lite tjatig..

Efter att jag skrev mitt förra inlägg så ringde jag till platen för att kolla om dom hade några lediga lägenheter.. Och äntligen blev vi erbjudna en på botten 🙂 så väntar på att få hem brevet så jag kan ringa på den så att vi kan få komma och titta. Dessvärre är det två stycken andra som står före oss i kön på den, och det ska väl ske ett mirakel att båda tackar nej så att vi skulle få den.. Men vi får se, vi får hoppas helt enkelt. Gött att få erbjudande iaf, och vi kommer tacka ja till den hur den än ser ut, för att få bo på nedre botten skulle vara värt allt 🙂
Så håll nu tummarna åt oss 😀

Just nu ligger jag i soffan och vilar. Har haft endel jobbiga sammandragningar idag :/ hoppas det känns lite bättre imorgon.

5 reaktioner till “Det lönar sig att vara lite tjatig..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg