God Morgon Torsdag!


Underbara vår!! ♥

Hallå där ute!
Tänkte jag skulle få ner ett par rader här i bloggen!

Jag har inte så mycket ork till något längre nu förtiden. Jag är tametusan ständigt trött, men det är väl så såhär i slutet av graviditeten.. Jag räknar ner dagar och längtar! 

Tänk snart har vi lilla vildingen hos oss!

För vild är hon minst sagt, har aldrig varit med om något liknanade, får ont flera gånger om dagen när hon far runt där inne! ;P
Kommer ni ihåg att jag skrev att jag skulle packa bb-väskan för ett tag sen? Jag har inte börjat med det än kan jag säga ;P Förstår inte att det ska vara så svårt att packa ihop den ;P Jag ska försöka fixa till den, snart!
Spjälsängen är på plats iaf ;D Så det hela känns lite mer verkligare.. Skötbordet ska vi nog plocka upp från förrådet i helgen =)

Lägenheten vi var och kollade på blev det inget med iaf, den som stod före tog den. Vilket nog var bra, för vi vill helst inte bo på andra våning utan vill ju ner och få en uteplats NU, helst igår!! Så jag jagar som en tok efter en lägenhet på nedre botten! Ringer och tjatar och hoppas det ger resultat 😉

Nu ska jag gå och sätta på mig ett ansikte, sen ska jag möta upp Ronja på stan! ♥
Ska blandannat byta storlek på en t-shirt som köptes till Leia häromdagen, den var lite förstor ;P

Sen i eftermiddag åker vi till svärmor och myser i hennes trädgård! ♥
Fullspäckad dag med andra ord!
Hoppas ni får en bra dag i solen! 

Puss!!

3 reaktioner till “God Morgon Torsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg