Graviditet nummer 3 ♥ Okategoriserade Tips Vardag

Adventsyra hos thefashionroom.se och idag är det ny bebisvecka..

17 november, 2016

God morgon alla fina. Har ni sovit gott? Snön lyser fortfarande med sin frånvaro hos oss, jag börjar längta efter den. Men jag börjar nästan tro att jag är sjuk, för jag tycker aldrig om snön och vill ha sol och värmen, så vet inte riktigt vad som hänt. Men känner att jag är riktigt redo för adventsmys.

På tal om advent, det är ju snart dags att pynta, nästa helg är 1:a advent, helt galet vad tiden går fort. Förra året tänkte jag köpa nya ljusstakar, men tyvärr så försvann lagret supersnabbt och jag hann inte köpa. Iår tänker jag vara ute i lite mer god tid och faktiskt se till att köpa en. Jag har sedan förra året varit kär i en mässingsljusstake. Jag tänker att den ska få flytta in i vårt kök.
massing_
Är den inte läcker? ♥
Sedan har jag hittat en annan skönhet som jag tror ska få flytta in i vardagsrummet, dock har inte inte bestämt mig för om jag även där ska köra mässing, eller om jag faktiskt ska vara lite vild and crazy o köra i krom? Krom kanske faktiskt passar bättre till granen, om vi nu ska ha någon i år?
Namnlöst-2
Vilken är er favorit?

 

Just nu vill jag i samarbete med thefashionroom.se Tipsa om adventsyran som råder.  Med koden advent20 får ni fram till söndag 20/11 (23:59) 20 procent rabatt på hela köpet. Så passa på att handla era adventsstakar nu och ha de säkrade fram till första advent 🙂

Kom precis på att det är torsdag idag, vilket betyder ny vecka för bebis i magen, hjälp nu börjar jag nästan tycka att det går lite snabbt… V14 (13+0) , och imorgon är det äntligen dags för nupp/kub. Som tur är har vi en morgontid så vi kommer inte behöva vänta så länge 🙂 Och denna gången kommer jag få träffa min gamla barnmorska Marie, det ska bli riktigt mysigt !♥
1

Kikar in lite senare och uppdaterar lite mer. Nu ska jag grotta ner mig i massa pappersjobb som hänger över mig. Bäst att ta tag i det.

Kram och ta hand om er. Tack för att ni finns.

Läs också..

Inga kommentarer

Lämna en kommentar