Allt borde vara packat!

Imorgon bitti åker vi iväg mot västkusten. Ska bli så skönt att komma iväg och släppa alla vardagssysslor och försöka släppa jobbet så gott det går. 

När vi ska åka iväg såhär brukar jag alltid strukturera och förbereda och packa noggrant, ni vet, skriver lista som jag sedan bockar av för att inget missa. Rickard tycker jag bör göra allt digitalt men  jag är gammalmodig och vill skriva med penna på ett papper. :p

Men denna gång har jag inte alls hunnit strukturera.. Hälften är inte ens färdigpackat.. Men jag är klippt slut efter en lång arbetsdag. Kom hem strax efter 22.. Musten gick ur mig och jag valde sängen.. Får packa imorn. Det löser sig. 

Svängde förbi Madde som kommit hem från New York och kramade lite på henne.. Vi fotade lite och Emmy var dagens linslus  

   
   
Gullhöna!<3 

Har även hunnit med att gå igenom fler bröllopsbilder från helgen.. O denna är en favorit, men kan inte bestämma mig om jag älskar den mest i färg eller i svartvit ..  

   Hjälp mig, vilken är er favorit? 


Nu ska jag sova ett par timmar.

Puss / A 

En reaktion till “Allt borde vara packat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg