Graviditet nummer 5♥,  Vardag

Alltid någon som springer fram och lägger en hand.

Så har vi haft några dagar hemma ensamma jag och barnen. Rickard har jobbat, men nu så kommer han vara hemma med oss fram till skolan börjar nästa vecka.  Tänka sig att hela sommarlovet redan har gått, känner mig faktiskt inte redo för hösten ännu, fighter med barnen när man ska pälsa på dom varmare kläder osv. Älskar verkligen sommaren. Favorit helt klart. Även om det varit en lite utmaning att ha en nyfödd när det är så varmt också, vissa dagar har man bara kunnat vara inne med henne med ac på. Medans de andra barnen önskat att vara på stranden, men vi har ändå fått ihop det bra tycker jag. ♥ Det är med skräckblandad förtjusning vi snart går tillbaka till vardagen igen, men än så länge njuter vi lite extra av ledigt, även om jag har lite jobb att kombinera. ♥.

har ni börjat jobba ännu?

Idag tog vi oss en liten promenad till lekparken jag och alla barn, det var mysigt att även de stora barnen följde med, sen for Leia iväg på annat efteråt.

Här ser ni en liten skymt av en höstnyhet från Kappahl. visst är väl klänningen jag har på mig fin?

Efter lekparken tog vi en glass när vi kom hem, sen packade vi upp ett paket som hade kommit, jag beställde nämligen hem en “mobil” att sätta på babysittern. Line tyckte det var väldigt intressant och kikade mycket. ♥
Beställde original som passade till den babysitter vi har från babybjörn, som vi är väldigt nöjda med. Vi hade den till Lucie också. Så bra att jag sparade mycket saker från när hon var liten, både babyskydd och babysitter, och bärsele. Perfekt med återbruk.

Jag som inte är mycket för starka färger tyckte att denna var så söt.

Tänk hon är så lyckligt lottad med många syskon ändå, det är alltid någon som ska fram och lägga en hand eller gosa ordentligt med henne. Sover hon lite längre på morgonen är det alltid någon av barnen som gärna smyger in för att titta om inte har vaknat. ” Vi saknar Line mamma är hon vaken nu? ”

Älskade barn, så lycklig i kroppen att hon är här. Undrar när jag kommer få tid för efterkontroll hos min barnmorska ? Det blir kanske i början på hösten  eller så?  ska bli skönt att få komma till henne, få prata även med henne om förlossningen efteråt. Hon visste ju om alla mina känslor innan. ♥ Jag ältar fortfarande lite. Jag kan säkert i andras ögon uppfattar som ” otacksam” men jag känner bara vissa gånger lite snuvad. Svårt att förklara riktigt. ♥

Nu måste jag krypa ner och sova lite, Line ligger bredvid mig så ska lägga en hand på henne , brukar göra det och somna gott.

Skriver snart igen, tänker jag ska visa er en bröstpump som jag fick hem precis innan Line föddes som jag använt och tyckte den var väldigt bra. ♥ Hade inte klarat mig utan den i början..

Kramar från oss. / Angelica

En kommentar

  • Lise

    Ja det är ju inte nyttigt att älta . Så det är nog jättebra om du får prata igenom allt. Få perspektiv på saker och ting. Blir bra ☺️….full fart framåt Du har så fina flickor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.