Är det här jag?

Igår tog som sagt Madeleine med mig på ett litet klädparty här i stan på Massage kliniken. De har tagit in och börjat sälja kläder sedan ett par månader tillbaka. Det passade mig perfekt eftersom jag behöver fylla på min garderob inför nästa helgs festligheter 🙂

_14A1165 _14A1170_14A1176 _14A1180
Jag som älskar rosa hittade en rosa topp som jag blev lite förtjust i, dock så kändes den inte så ”jag” direkt. Jag testade den och tycker att den är jättefin, men blev ändå lite osäker…
_14A1196 _14A1201
Vad tycker ni? Madde tyckte att jag passade jättebra i den men jag blev ändå osäker.. Om jag köpte den så kändes de som att jag ändå bara skulle hänga in den i garderoben och inte använda den =P Så den fick hänga kvar. Dock kan jag ju ångra mig och gå tillbaka och köpa den en annan dag… Dock känner jag mig lite osäker nu i skrivande stund… Jag känner att jag är lite rädd att se lite ”tantig” ut 😀

_14A1206 _14A1209
_14A1188 _14A1192 Hittade dock ett par jeans som jag blev jättekär i så dom köpte jag , men de fanns inte i min storlek hemma så de kommer jag få hem under nästa vecka 🙂 Och sedan köpte jag en svart poncho så att jag kan hålla mig varm nu när det blivit lite höst 🙂

_14A1218 _14A1219
Madde hittade en tröja som hon tyckte om, Men när jag pratade med henne idag så sa hon att hon också skulle köpa sig en poncho. 🙂
_14A1222 _14A1225

Jag längtar redan nu efter mina nya jeans och hoppas de kommer snart så att jag kan gå in dom innan nästa helg 🙂

Nu ska jag rensa lite bland alla bilder som jag har, jag märker att mina hårddiskar är väldigt fulla av massor gamla bilder som jag inte behöver använda mer, men jag har så svårt att ta bort bilder, helt plötligt börjar jag ju älska alla som jag varit trött på för längesen 🙂

Hoppas ni får en fortsatt härlig dag. Ses vi på mässan i Örebro förresten?

Kramar ♥ / Angelica

En reaktion till “Är det här jag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg