Att fira födelsedag när man fyller jämt..

Hej på er! Hoppas ni haft en härlig start på veckan. På måndag är det alltid mycket för oss när man varit ledig i ett par dagar, men nu så börjar vi komma ikapp!

Inser att det bara är tre dagar kvar tills jag fyller år. På torsdag går jag upp över den magiska siffran och blir 30år. Panik?
Nej inte direkt faktiskt, dock har jag alltid sagt att det kommer gå utför efter trettio , tex att kroppen kommer sjunka ihop.Så det ska bli intressant att se om det blir så efter denna graviditet 😉 Eftersom jag redan gått upp typ lika mycket som jag gjorde med Lowa i magen så är väl oddsen rätt så höga!
Gillar ni födelsedagar? Jag har aldrig varit mycket för det, alltså nu när man blivit vuxen. Jag tycker inte det är så viktigt att hålla på och fira. Jag är verkligen tvärt emot min lillasyster Alice, hon är visserligen lite extrem. Hon planerar sina födelsedagar i år, ska hon på bal, ja då bokar hon frisör 3 år i förväg! Bra att vara ute i god tid visserligen!

Hon blir 20år nästa månad, och för ett par månader sen gjorde hon en sms-grupp mellan mamma och oss syskon där hon snällt visade vad hon önskade. Varpå jag på pekade att jag fyllde före henne.. ” Ja just ja! ” Hon är så rolig. Tänk att vi kan vara så olika! ♥

Hur som helst så planerar jag INTE att göra något stort av att jag fyller, på torsdag tänker jag fira som en vanlig dag och sen på lördag bjuder jag in de närmaste på lite tårta! ♥ Det räcker faktiskt. Jag lägger hellre krut på att fira barnen när de har sina födelsedagar. Men alla är vi olika.. Hur firar ni era födelsedagar ? Skulle vara intressant att veta!

Jag känner dock en liten svag oro när efter att jag pratat i telefon med en kär vän. Men jag tänker att hon inte kommer hitta fixa så mycket då hon förhoppningsvis föder barn då haha 😉


Här ser ni lite av utsikten vi var på igår i Göteborg och fotade. Kan ni gissa vart vi är?

Kram / Angelica

2 reaktioner till “Att fira födelsedag när man fyller jämt..

  1. Hehe ja ibland glömmer man nog att man kanske inte kan med tanke på att man är gravid, så vart det för oss, jag hade tänkte boka fototid hos fotograf och gravidfota oss. Jag ville vara så rund om magen som möjligt och jag hade tänkt ta det i vecka 37-38 och det hann jag ej då tösen föddes vecka 37+4, jätteledssen för det såhär i efterhand att jag inget sådant foto fick. Men vi har tänkt boka in ett fint familjefoto istället, har varit i kontakt med en fotograf, hon skulle återkomma i maj, vi tyckte det var finare då än nu att fota ute, för hon ville fota utemotiv, inte mig emot tycker också det är finsat

    Så hmm ja man får ha det i beredskap att det kanske ej blir av då, hoppas att kalaset blir av i alla fall då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg