Att planera sitt egna bröllop…

_MG_0086
God morgon alla fina! ♥ Hoppas ni har sovit gott. Jag ska strax sätta mig i bilen mot Linköping, känner mig så jäkla nervöst, men det ska bli skönt när det är över, det tar ju inte superlång tid att få sprutan som tur är. Sen är ju frågan hur jag kommer att reagera på den. Håll nu tummarna för mig! Jag kommer hålla er uppdaterade.

På tal om något annat. Det är ett tag sedan den där fredagen, när Rickard friade till mig. Dagen jag förstod att jag faktiskt kommer bli hans på riktigt. Även om man vetat om att det är det som vi vill länge, så blev det mer verkligt.

Men den stora frågan kvarstår dock, hur tusan ska vi göra?
Hur vill vi att våran dag ser ut och vilka ska vi dela den tillsammans med?
Vart ska vi gifta oss? Ibland blir jag sugen att göra det hela på en strand med nära och kära.
Men i nästa stund vill jag göra det helt ensamma, kanske i rådhuset med två vittnen… Kommer man någonsin kunna bestämma sig hur man vill ha det?  Hur vi än gör det så vet jag att det kommer bli perfekt.
Men jag vill framför inte känna att man ångrar sig.. Vi har ett tag på oss att planera.
NI andra som gift er får GÄRNA komma med tips , för även om jag har varit med om många bröllop så känns ju detta helt annorlunda… ♥

Här kan ni passa på och frossa bland några av mina alster från mina bröllop jag gjort under åren…

_14A9474 _14A9471 _14A9475_14A0335 _14A0359 bride bride1 wedding1 _14A9516 _14A9562 _14A9262 _14A9491 _14A9387 _14A8547_ _14A8076 _14A8136 _14A9250 blommor

Kikar in lite senare!

Kramar/ Angelica

3 reaktioner till “Att planera sitt egna bröllop…

  1. ah men gud vilka härliga bilder!!! Önskar att jag hade såna, vi har sagt att vi ska förnya våra löften, typ gifta om oss med klänning och allt för jag vill ha fina bröllopsbilder på oss, precis som dessa men gjorde inte det då eftersom jag mådde så dåligt över att fortfarande ha MASSA gravidkilon kvar på kroppen. Kände mig inte som JAG. Men jag ska få såna här bilder jag med. 🙂 En vacker dag.

  2. Vad kul att ni ska gifta er och få planera för något så stort i erat liv.
    Vill ge er ett råd- gift er inte borgligt det går så fort det är över på bara några minuter om de nu inte har ändrat cermonin för borglig vigsel (vet att Motala kommun ger en urtjusig ljustake) . Varför jag skriver så här att jag själv har gift mej borgligt två ggr första var i Motala (69) andra gg åkte vi till Paris 86 och gifte oss på Svenska ambassaden- suck var droppinstuket där – var över på ca 2-3 min kändes snopet kan jag säga (kanske det var därför de äktenskapen inte höll ;=) skämt åsido men ni är värda att ha något mera som ger er ett minne för livet det är ju trots allt en stor dag i era liv. Lycka till nu med eran planering- kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer