Babyshower för min älskade lillasyster!

-reklam för myperfectday.se-

Det har varit en tuff tid på många plan ett tag tillbaka. Men nu ska jag ägna detta inlägg åt min systers babyshower.
Som jag nämt tidigare så ska min ena lillasyster ha bebis i sommar. Självklart har vi fixat en babyshower till henne. Detta har vi planerat länge och väl, så för några veckor sedan var det  ÄNTLIGEN dags att få överraska henne.
Vägen dit har inte varit enklast ska jag säga, hon har vetat om att det kommer bli en babyshower någon gång, men absolut inte när. men det har kommit ett och annat meddelande om önskemål från hennes sida ,och gud ska minsann veta att hon har ändå krav. ( läs detta med glimten i ögat ) Hon har också försökt lista ut när denna babyshower är och frågat överallt och försökt snoka. Det bästa av allt är att hon inte misstänkte ett dugg när det väl var dags, så hon blev SÅ lurad.

Jag bokade nämligen in en fotografering tillsammans med henne och hennes sambo och bebismagen. Men OM det fanns risk att hon avbokade. OH yes. För hon gnällde ungefär i en veckas tid att hon inte hade några kläder att ha. Sen skulle hon till Linköping några dagar innan, och hitta hon ingenting då, ja då skulle hon avboka fotograferingen, det hade hon gjort klart för mig. =P Men alla delaktiga har skött detta så fint, hennes sambo peppade henne på sin sida och förberedde sig för fotografering. Jag bestämde plats med dom, låtsades på instagram att jag planterade dahlior hela förmiddagen. Vilket inte stämde , för i själva verket förberedde vi massor med hennes babyshower, jag och min andra syster Alice, åkte tidigt hem till Felicias bästa kompis Emma och käkade en god frukost tillsammans med Felicias svärmor och svägerskor, alla otroligt nervösa och pirriga och oroliga att Felicia skulle misstänka något. Vi parkerade bilar en bit ifrån ifall hon skulle få för sig att åka förbi. Allt va planerat in i de minsta detalj.  Vi var ett jäkla bra team och hade det SÅ mysigt verkligen.. Även om vi var lite stressade, så ordnade sig allt och vi höll tidsplanen.

En av presenterna var en kalender, där hon nu får öppna ett paket varje dag i några veckor framåt. En av presenterna var en badbalja som ni kan se på bild, sen är den fylld med massor av presenter. Dessutom innehöll den en bok med fina hälsningar från oss alla.

Efter alla förberedelser så begav vi oss till Råssnäsudden här i Motala, vi förberedde ballongbåge och pyntade platsen. Felicia ville gärna ha sin babyshower i naturen och grilla korv, så fick det bli. Men pynt kom hon minsann inte ifrån. Vi stod för glatta livet och pumpande upp alla ballonger till en ballongbåge, allt packades i sopsäckar… Och sedan monterade vi allt på plats när vi kom fram. Vi köpte en rosenbåge som vi sedan fäste ballongbågen på.
Undertiden skickade Felicia alla hennes outfit hon skulle ta med sig för vår fotografering. Det var så roligt att hon inte misstänkte något alls. Den lilla vägen ner till själva platsen, stannade vi på olika ställen och fotade lite.
Så himla vackra. När vi började närma oss platsen, så ser Felicia att det står folk och att det är en båge med ballonger. ” men gud det är ett bröllop där oj” säger hon. Det tar ett bra tag innan hon förstår att det är alla hennes nära och kära som står där redo för ett ha ha em babyshower för henne. ♥ Min syster Alice står en bit bort med ett glas alkoholfritt bubbel och ska komma fram och önska Felicia välkommen. Men Felicia ser inte till en början att det är Alice heller och säger ” vem är det där och vad vill hon, varför kommer hon häråt?”
Hon var verkligen SÅ lurad. Det var så kul att se. det blev SÅ lyckat verkligen. Så många tårar vi fällde av glädje.

Hon önskade sig ingen ” traditionell” babyshower när det kommer till färger, så därför valde vi att ha naturliga färger i ballongbågen, dessa fanns inte att beställa som ett helt set så jag satt en kväll och valde ut ballong för ballong. ♥
Alla dekorationer kommer från myperfectday.se älskar att beställa därifrån och ballongerna har sån sjuk bra kvalitet och tål mycket. Inte en enda gick sönder under resan. Finns otroligt mycket för just babyshower så vill ni kika in hos dom och få inspiration till det så titta HÄR.  


Eftersom Felicia älskar smågodis så hade vi såklart gjort små påsar fyllt med smågodis.
Dessa kommer också från myperfectday och ni finner dessa HÄR , och de små klädnyporna HÄR.


Det blev verkligen en lyckad dag och nu väntar vi med spänning tills lilla S kikar ut.

Efter midsommar ska vi ha ett litet förberedande samtal in för förlossningen. Tänk att jag ska få vara med när hon kikar ut. Wow.

Kram/ A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg