Besök på allt för föräldrar!

God förmiddag. Idag vaknade vi efter en liten sovmorgon, vilket var välbehövligt. Jag var trots allt ganska trött efter gårdagen.
Igår blev det som ni vet en tripp till huvudstaden. Madeleine och Emmy-Lou hämtade upp mig och vi styrde mot Stockholm. Det var flera år sedan som jag var där sist.
alltförföräldrar_14A1870Jag passade på att piffa till mig under resans gång 🙂

Det enda stoppet vi gjorde var i Fittja där i käkade lite på Max, för övrigt så är ju det världens godaste hamburgerkedja.
_14A1874
Det är ju trots allt sjukt kul att vara i just Fittja 😉_14A1879

Efter stoppet var tanken att jag skulle fortsätta köra upp i smeten i Sthlm. Just för att jag kört många gånger tidigare där när jag förr jobbade som budbilsförare. Men.. Vi bestämde att vi tyckte det var dags för Madeleine att testa gränserna lite och köra i Sthlm, hur farligt kan det vara? Men det märks att hon är skomakarens barn med en far som varit bilskollärare. Haha. Rallykalle 😉  Men jag är så stolt över henne, för det bjöds på många skratt och panikbromsar, vissa gånger satt jag bredvid och bromsade åt Madde för jag är en liten tönt som medpassagerare. Men det gick galant verkligen, och såhär i efterhand är jag så glad att jag slapp, för jag hatar att köra i Sthlm. alltförföräldrar
Efter mycket om och men så kom vi iaf fram till alla medarbetare på Allt för föräldrar!
Vi fick ett varmt mottagande av alla !
alltförföräldraralltförföräldrar alltförföräldrar
Vi fick träffa härliga Tove som är ny bloggansvarig här på Allt för föräldrar. Medans Emmy-Lou passade på att charma alla på kontoret. ♥
alltförföräldrarVi träffade också Linda som är marknadschef och vi hade ett givande möte.. _14A1909 _14A1882
Efter mötet gick vi runt en sväng på hötorget och den fantastiska marknaden som fanns där. _14A1911

Tillochmed jag som inte äter svamp blev sugen på att handla dessa härliga kantareller, en riktigt fröjd för ögat._14A1916

Vi tackar Stockholm för denna gången. Madeleine hann också med ett litet annat möte. Men det är fortfarande hemligt så inget jag tyvärr kan gå in mer på, men jag håller alla tummar för henne, och känner jag henne rätt så tror jag det kan bli grymt! ♥

Nu ska vi fixa till det sista innan vi ska gå ner till min mamma och hjälpa henne med lite smått och gott efter hennes flytt..

Jag kikar in lite senare, och då tänker jag publicera en bild på min rygg för jag vill visa er hur skuldran ser ut. För jag har fått så mycket tips angående detta både som kommentarer och mail och jag är SÅ tacksam för att ni delar med er! ♥

Vi hörs lite senare!
Kramar/ Angelica

En reaktion till “Besök på allt för föräldrar!

  1. Vilken fin blogg du har ❤️ Måste få fråga var Madeleines kängor kommer ifrån som hon har på en av bilderna , precis sådana jag letar efter ,!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg