Borta bra men hemma är alltid bäst..

Hej på er. Nu är vi hemma igen efter två härliga dagar i Göteborg. Jag är så glad att vi bestämde oss för att stanna en dag extra där, för då hade man riktig ordentlig hemlängtan och det var helt underbart att komma hem och slänga sig i sin egna soffa. Man är rätt trött efter ett par dagar på Liseberg. Men det har varit värt det, att se lyckans i barnens ögon slår allt.

Vi åkte Flumride den andra dagen och jag som är så höjdrädd och töntig fick nästan panik när vi väl satt i den där stocken, jag fick för mig massor med lustigheter som skulle kunna hända. Men det gick ju bra. Vi kom ju ner och blöta blev vi, och när vi väl hade åkt den så skulle jag kunnat åka den direkt igen. Men att jag har blivit ännu mer nojig och töntig måste ha kommit med åren =P

Vi bytte som sagt hotell igår, andra natten tillbringade vi på Scandic Opalen. Där har vi bott en gång tidigare, när vi besökte jul på Liseberg i vintras. Vi var supernöjda med det hotellet, det känns lite extra lyxigt och kostar en del, men SÅ värt det. Och vilken service. När vi kom till hotellet och checkade in och sen åkte upp till vårt rum så var rummet inte färdig städat, dom hade inte ens börjat med det, trots att vi kom 1.5h senare än vad ordinarie incheckningstid var. Men vi åkte ner till receptionen och de förflyttade oss till ett annat rum. Identiskt med det vi hade förra gången, och det kändes så bra.

Här kommer bilder på rummet, vi bodde i ett superior extra med panoramafönster och utsikt över hela Göteborg.
_MG_8858
Vi sov superskönt  i denna Kontinentalsäng.
_MG_8905_MG_8872Barnen fick varsitt litet kuvert när vi checkade in med en liten målarbok och kritor, mycket uppskattat 🙂_MG_8874_MG_8879 _MG_8883_MG_8877  Vi behövde inte tänka på tvål , schampo och balsam då rummet var utrustad med produkter ifrån Face Stockholm._MG_8884Stor och rymlig hall 🙂
_MG_8865 _MG_8895
Utsikten och en bild på mig innan vi gick ner till restaurangen och avnjöt en jättegod Buffé, sist vi var där hade de Jamie Olivers buffé men de hade bytt ny och det får tummen upp från oss. Det var så sjukt god så vi var mätta allihop. Barnen buffé var perfekt tacos samt fisk, det fanns pannkakor och till efterrätt glass med alla dess tillbehör. Vi var nöjda och belåtna!

Vi tackar Göteborg för denna gång, vi kommer definitivt åka tillbaka!

Nu ska vi snart åka iväg och fira svärmor som fyller år idag!

Kram Kram

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer