Borta bra men nu är det skönt att va påväg hem..

Vi har verkligen haft två fantastiska dagar i Göteborg. Vi har besökt Liseberg och strosat runt bland julmarknadens knallar , barnen har åkt massa karuseller, kramar kaniner och bara myst. Jag har lagt ifrån mig telefonen mycket och bara varit, väldigt skönt måste jag säga. Så nu har jag en del att ta igen på de sociala medierna 😉

Här kommer ett gäng mobilbilder <3 

   

  

   

   

  

  

  

 Vi hann med en sväng på universeum, tyvärr var min telefon full så jag kunde inte ta några mer bilder :/ men det var en upplevelse att besöka, jag har aldrig varit där tidigare, Dock var det bara en liten del av regnskogen öppen pga ombyggnad.. 

 
   

  Vi avslutade våran resa med ett besök på Alfons Åbergs kulturhus! 

Tack Götet för denna gång ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg