Bröllopsmöte x2.

Denna helg har det varit full rulle.
Igår fick jag ett besök av Lucas & hans mamma i studion. Sist vi sågs var han bara tre månader och nu hade han hunnit bli ett helt år. Så vi busade, lyssnade hur bilen lät, käkare lite kex mellan varven som vi fotade. Han var så himla duktig, trots att han var lite trött. Men mer om denna fotografering i ett annan inlägg.

Idag har jag träffat två av mina brudpar som jag ska fotografera i sommar.
Ett par träffade jag i min studio i förmiddags, det var så himla roligt att höra deras ideer kring deras stora dag. Fick så fina ord efter mötet i ett sms, då blir man nästan lite tårig i ögonen, ja ni vet hur det blir efter att man fått barn, man blir blödig och får tårarna i ögonen för det mesta, eller iaf jag;)

_MG_2142 _MG_2143
Jag gillar att skämma bort mina kunder i studion 😉

Efter mötet i Vadstena åkte jag hem och käkade lunch med familjen, och efter det åkte jag in till Linköping för att träffa nästa brudpar. Detta brudpar ska gifta sig i en fantastisk fin kyrka!

Jag ser verkligen fram emot mina bröllop jag har i sommar 🙂
Det är en ära att få vara med och föreviga dessa personers stora dag <3

Ha en fortsatt trevlig söndagskväll.
Imorgon väntar ett kärt återseende igen, lilla Vincent som jag fotade när han va nyfödd ,har redan hunnit bli 6 månader gammal så då är det dags för lite fotografering igen!

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer