Bullfest pusskalas och imorgon får vi besök!

Godkväll, har ni haft en bra dag.
De stora barnen har haft studiedag, egentligen skulle de varit på fritids men jag ändrade om lite så att de kunde få vara hemma. Alltid mysigt att få en dag i veckan man inte behöver ställa klockan och gå upp och stressa. Vi tog en lång frukost.
Sedan packade vi in oss i bilen och åkte och handlade. Handlingen gick bra, inte min favoritsysselsättning att göra det tillsammans med alla barn, men nu har vi gjort det ett par gånger och de sköter sig ändå skapligt.

Kom på att det var kanelbullens dag. Det är väl typ den enda dagen vi firar, nu finns det ju dagar för allt..
Var inte så duktig att jag ställde mig och bakade utan köpte färdiga och sedan efter lunch åkte vi hem till Emma och fikade.
Bullfest och lek stod på schemat. Väldigt trevligt måste jag säga.

Efter fikat lekte barnen, och vi myste med de små i soffan. Leona är alltid så fascinerad av lilla Theo, och det ska pussas såfort hon träffar honom. Det är så gulligt verkligen, Frågan är vad han tycker om det? 🙂
Leona busade och lekte med Emma och var på riktigt bra humör. De stora barnen var på mindre bra humör i slutet.. Lite osämja och oense. Men de kramade och sa förlåt innan vi åkte hem. Trots lite tjafs så hade vi en otroligt härlig eftermiddag.
Tänk att jag är omringad av så fina människor, brukar tänka på sånt man fick höra förr.
Hellre få äkta vänner, än många ytliga vänner. Stämmer så väldigt bra. På äldre dar har man verkligen insett vilka som är ens äkta vänner. Ytligt for the show klarar man sig utan.
Jag är så tacksam för mina vänner. ♥

Imorgon kommer min minsta lillasyster äntligen till Motala. Sist var i somras så det ska bli mysigt att få krama på henne lite.
Barnen vet inget än , så de ska bli roligt att få överraska dom lite med ett besök av moster.

Ta hand om er!
Kram/ A

En reaktion till “Bullfest pusskalas och imorgon får vi besök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg