Cristina re till Sverige hos Thefashionroom.se

God kväll . Har ni haft en bra dag? Jag känner mig ur gängorna.. Kroppen/skuldran värker, jag är trött och orkeslös.. Det känns som jag skulle kunna sova i några dygn trots att jag fick lite sovmorgon.. Jaja, det blir bättre.. Jag vet att värken mellan varven är värre vissa dagar, så om några dagar är den ”kontrollbar” bara hålla ut. Tillråga på allt så känner jag mig lite pmsig.. Det blev ett gnälligt inlägg detta.. Men det får nu stå ur med 😉

Nu till något roligt, lite nyheter har äntligen kommit in i butiken, och fler är påväg.. Men tänkte tipsa er redan nu. 

Äntligen är Cristina re påväg till vårt lager,beräknad leverans v23, detta kommer självklart packas upp i vår fysiska butik som vi snart öppnar upp.. Det är bara det sista som ska fixas, men snart är vi där.. Jag ser verkligen fram emot att öppna och mingla med er kunder. <3

Så länge kan ni beställa era produkter online och hämta på plats och kika in vårt showroom tills butiken är helt klar.

   

 Tills detta kommer till oss så kan man förboka det redan nu för att inte missa det som kommer med första leveransen . Klicka—> HÄR<— för att köpa till introduktionspris.  

Nu ikväll har vi grillat och haft svärmor på besök, jag har bakat en rolig dessert.. Blev tipsad av en vännina om ett superbra instagramkonto med massor goda recept. Desserten blev väldigt uppskattad.. Jag visar bilder imorgon! 

Trevlig kväll! Kramar /A 


I samarbete med thefashionroom.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg