Därför tar jag en paus!

Jag behöver ta en liten paus. Det har inte hänt något allvarligt o alla i familjen mår bra. Men jag behöver för min skull ta ett litet brejk.

Har tidigare skrivit att jag inte mår så bra och jag får nu dagligen kämpa med ångest och steess, dagligen känns det som att någon stryper mig långsamt. Vissa dagar stannar ångesten längre än andra. Jag har svårt att vistas i bland stora folksamlingar då jag får en känsla av att folk stirrar på ett konstigt sätt, som att de syns på hela mig att jag mår dåligt, vet att de inte är så. Men känslorna tar ibland över, jag utsätter mig och försöker göra med små medel saker jag orkar.

i helgen är vi äntligen lediga allihop tillsammans. Inga planer, tänker ta helgen som den kommer, göra det VI vill. Jag fyller år på lördag men har avsagt mig allt, orkar inte ha något kalas, vill inte. Vill vara med min familj, de enda vi har inbokat är att spabadet ska stå på plats och bara uppfyllt, för där ska vi sitta alla och äta frukt och mysa! Alla barn jag och Rickard. Det finns inget viktigare än att vara samlad om man kan, det värdesätter jag väldigt högt. Sen vet jag att jag o Rickard behöver göra något litet tillsammans också förstås framöver för att ladda batterierna! Men just nu är det viktigast att vi är alla, och jag ser fram emot en ledig helg.

Jag vet inte hur länge jag tänker ta paus, för jag älskar att gå in att skriva här, men det får inte bli ett tvång. För mig är det vikigast att bli av med min ångest för att kunna vara den absolut bästa mamma för min barn♥

Ta hand om er och var rädda om varandra ♥

19 reaktioner till “Därför tar jag en paus!

  1. Du gör helt rätt i att ta en paus, det viktigaste är att du blir bra ❤️ Din familj behöver dig mer än någon annan ❤️ Ta hand om varandra! Många styrke Kramar från mig ?

  2. Självklart måste man ta paus.Det låter som du har det tufft nu.
    Återkom när du känner att du orkar.Att du fyller kan du ta senare be att någon annan fixar det eller slå ihop det med något av barnen.
    Kram

  3. Du gör helt rätt att ta en paus och återkommer när du orkar och känner för det. Ha en bra fortsättning på våren och ta hand om dig själv. Kram ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg