Den bara gick av…

_14A0374I lördag så gick en av våra knappar av på spisen , vilket resulterade i att vi inte kan använda ungen. Helt plötsligt så kommer man på allt man skulle vilja laga som vi nu inte kan göra eftersom vi inte kan använda ugnen. Antar att det alltid är så, bara för att man inte kan så vill man 🙂 Jag är sjukt sugen på att baka, men har fortfarande inte fått tummen ur.

Känner jag mig själv rätt så kanske jag inte kommer baka förrän när det närmar sig jul. Rickard fyller år på Lucia och då brukar jag alltid baka något gott, men jag ska se till att göra det innan dess!

Förra helgen bjöd vi som sagt våra mammor på lite kräftskiva. Och när man ser bilderna,  så blir jag så sugen på att äta detta igen och igen och igen!!

_14A0022 _14A9995_14A9983 _14A9996 _14A0002
Pajerna bestod av en supergod kycklingpaj och en jättegod västerbotten paj. ♥
_14A0030

Nu ska jag fortsätta fixa bilder från de vackra bröllopet på Kung Sverker, Minns ni?
_14A0313

Kramar!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg