Denna dag kunde börjat lite bättre!

Dagen idag kunde verkligen startat bättre, Leia hade hucudvärk och ont i magen, det verkar vara en kombination det där? Efter att ha pratat med hennes fritidsfröken om att hennes dotter har likandant så har jag försökt lokalisera det hela och se om det finns något samband mellan hucudvärk och magont. Nu var det ett tag sen hon hade huvudvärk men den kom redan igår så jag förstod att hon behövde ha en dag hemma och kurera sig.

Sen fick vi sms av Rickards mamma att hon hade åkt upp till akuten för att halva hennes ansikte var förlamat, hundra tusen tankar for genom huvudet framförallt nu när jag tänker lite extra katastrofmässigt också. Tack och lov visade sig att hon ”bara” hade fått virus på facialisnerven. Men nog så jobbigt, när jag hämtade henne såg hon helt annorlunda och och hon kunde bara blinka med ett öga och munnen var helt sne. Vi hann med en snabb semla innan jag skjutsade hem henne. Sen åkte jag hem och grejade med lite papper, sedan ringde dom från Dagis, då hade Leona 39 graders feber. Så hämta hem henne, landa hemma, försöka få i sig lite käk innan jag sedan hämtade hem Lowa från skolan, pjuh, idag har det gått i ett.
Jag mår dessutom inte alls bra själv, så Rickard fick komma hem och ta över vabbande , verkligen guld värt. Så imorgon hoppas jag på en bättre dag, även om den innebär vabb. Undrar just hur många dagar vi hann va friska? Detta år tar nog priset för sjukdomar ..

Nu ska jag krypa ner och hoppas på att jag snart mår bättre. Ta hand om er!

kram

2 reaktioner till “Denna dag kunde börjat lite bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg