Det är ju så det suger i tarmen..

_14A1339Så avslutade vi vår första härliga dag på jullovet med Rickards berömda kräftsoppa. Den är verkligen SÅ god. Han har ändrat lite i receptet och det smakar riktgt bra.

Ni hittar hans recept HÄR

Vi tog en sväng till den nya stadsparken här i stan , de har byggt en ny lekpark för barnen och de gillade den skarpt. Så det kommer bli fler besök dit kan jag tänka mig. Det fanns bland annat en superbra gunga som man kunde gunga två på. Antigen två barn, en vuxen och ett barn. Gungan var mycket barnvänlig även för mindre barn så man kan gunga med sina barn även när de är små. Om ni inte är som mig då, jag är så fruktansvärt åksjuk så det är galet. Jag kan varken gunga eller knappt sitta i en gungstol.. Hemma hos svärmor har hon två fåtöljer som gungar lite inte ens dom kan jag sitta i.

Ganska tråkigt att det är så , för att jag kommer tyvärr missa en utav bloggträffarna pågrund av min åksjuka för de ska nämligen åka på kryssning. De kommer säkert få det superroligt och hoppas jag blir uppdaterad på avstånd ♥

Igår kikade jag igenom gamla bilder som jag lagt ut på Facebook.. och jag förstår inte hur man kan glömma att barnen varit så små.. Jag blir ju alldeles bebis sjuk..
leialowasmå

Storasyster och lillasyster ♥ lowaliten lowaliten1 lowaute

Kan man som mamma någonsin känna sig helt färdig när det gäller barn? Jag tror nämligen att det är enklare för en man/pappa att känna sig färdig gällande fler barn osv. Men de upplever ju inte det på samma sätt som vi kvinnor när vi bär på våra barn. Vad tror ni? Känner ni er definitivt klara?

Jag känner fortfarande ett sug och skulle kunna tänka mig en nummer tre♥
Nu ska jag krypa ner i sängen och se vad morgondagen bjuder på.
Kram till er alla som kikar in här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg