Det blir ju inte alls som jag tänkt mig, Bf+1?

Förlåt för min frånvaro. Önska jag kunde publicera en bild på att lillasyster kommit och därför har jag varit frånvarande. Så är alltså inte fallet tyvärr.

Jag har varit så inställd och så säker. Våra andra två barn har kommit tidigare. Lowa 5 dagar, Leia 2 dagar. Såklart jag inte går över tiden med tredje då. Statistiken säger ju liksom nej till det. Man har nästan känt hon kanske kommer ändå tidigare. Alla dessa förvärkar och efter gynundersökningar så vet jag att allt är redo. Men igår hade vi Bf! Ingen bebis. Varken igår eller idag. Fan. Va är det som händer? Varför kickar inte min kropp igång det hela, jag är så Jäkla redo! Jag har varit redo i veckor! Sviker min kropp mig nu? Hallå livmodern? Vad pysslar du med? När man aldrig gått över det magiska datumet tidigare så är det väldigt svårt att hantera. Varje morgon vaknar jag besviken ? Det känns nästan som att jag aldrig kommer få ut denna bebis.. Alla runt i kring frågar, såklart det förstår jag. Alla är nyfikna , Hoho händer det något? Jag lovar uppdaterar er alla mer än gärna såfort jag själv vet något. Fan det va inte alls såhär jag tänkt att det skulle bli 🙁 känner mig ledsen och uppgiven. Gråter och skrattar om vartannat. Rickard, min hjälte! Och barnen. Jag älskar som så jag går sönder inombords.

Igår sov jag mest bort hela dagen, skönt på ett sätt, kanske behöver jag ladda batterierna?

Följde med familjen ned till stranden en sväng, men det var en pärs, satt i bilen och grät , ville inte gå ur ifall jag mötte något jag kände. Kände mig som ett vrak, som en strandad val. Samtidigt vill jag uppleva och va med barnen så mycket jag orkar. Men mycket känns på paus just nu.

Men de va modiga och badade, jag satt på stranden och frös!

Leia är så förväntansfull, bebis skulle ju kommit igår, hon önskar att vi inte är hemma på morgonen när hon vaknar för hon vill att bebis ska komma ut. Lilla hjärtat, försöker förklara så gott det går, men självklart måste det vara svårt att förstå.

Lowa tror hon kommer på plusdagen säger hon här hemma, visst har hon rätt, men vilken plusdag?

Bebis fortsätter luras förvärkar  i tre timmar inatt , sen avstannade det. Lugn hela dagen idag. Ni förstår ju själva. Jag håller på att bli galen 🙁

Tog med familjen till kappahl idag på en liten shoppingtur, köpte lite mer kläder till bebis kanske går att locka ut henne? ♥ älskar alla newbies kläder som ni vet, kikar in och visar er imorgon. Nu ska jag mysa upp mig i soffan.

Ta hand om er, tusen tack för att ni fortsätter Kika in här! Love! ♥

5 reaktioner till “Det blir ju inte alls som jag tänkt mig, Bf+1?

 1. Förstår att det är drygt jag har gått som längst till 3 veckor innan bf och det kändes lagom.

 2. Inatt få ni fara? då vill hon ut?
  El vänta hon till söndag?
  MASSOR AV LYCKA TILL KRAMAR IALLAFALL ❤ kram Linda i Västerbotten..

 3. Hej känner igen mig att detta du skriver att detta bf datum och att man känner sig redo fast kroppen är ju inte de uppenbarligen ..ja ha också haft jätte mkt förvärkar ibland måste klocka dom å så ha man tänkt yes nu äre dags å så näää inte i dag heller har …4 barn alla kommit olika gått över fått tidigare och nu sista barnet på självaste bf??
  Ja brukar tänka så här att få ha dig där inne en extra dag att få känna dig en extra gång.. att du få bli starkare för varje dag.. att du få förbereda dig på den nya världen ..??
  Så håll ut hon kommer snart. ja känner inte dig men ja kan känna din uppgivenhet på din kropp..men snart å all lycka till dig å din familj..?

 4. Vem vet Angelica. Det kankse blir en juni bebis.
  Ingen pepp direkt. ?

  Jag gick 6 dagar över med barn nr 2. Så jag förstår din uppgivenhet. ?
  Lyvka till när det väl sätter igång!.?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg