Det börjar ta sig och snart öppnar vi upp..

Ända sedan jag var liten så har jag alltid tyckt om att leka affär. Jag minns att när jag var hos min farmor och farfar, så satt jag alltid i köket och lekte affär. De hade en portmonnä med småpengar som de hade när de spelade kort. Dessa pengar räknade jag och och lekte att jag jobbade i affär, så att öppna upp en egen butik har nog varit en dröm ända sedan jag var liten.  Och nu är den snart sann.

På jobbet har vi haft det väldigt rörigt under några månader då vi valde att totalrenovera rummen intill vårt lager. Två rum blev ett och vi har bytt ut allt. Här kommer lite förebilder.
_14A4616 _14A4617
Kaos, dagen innan de kom och började riva väggen…
_14A4623 _14A4624 _14A4628 _14A4697
Väggen försvann, taket och golvet byttes ut och alla väggar är vita. _14A4818

Här är en bild innan allt blev helt klart, det saknas lite lister.
Nu har vi kommit lite längre, vi har fått upp hyllor och produkter.
Idag fick vi en efterlängtad leverans från Australien. Vi har blivit återförsäljare till Cristina Re. Vi är stolta över att vara en av de få i Sverige som kan leverera detta vackra porslin. Så det har jag fixat med under dagen..
Plocka upp i hyllor och strukturera.. SNART kommer vi öppna upp butiken och låta er inspireras och handla av oss även i en fysisk butik.

_14A6291
Visst är det vackert!! Jag är verkligen helt kär i det. ♥

Nu ska vi lägga barn och sedan blir det en sväng och handla.. Herregud, finns det något tråkigare än att åka till affären och handla matvaror =P

_14A6091
Ska slå en pling till fina Madde som är på andra sidan jordklotet, ska stämma av lite angående bilder som vi fotograferade innan hon åkte inför ett reportage hon ska vara med i. Hon är så vacker! ♥

Kram/Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg