Det finaste påskägget bär jag. ♥

-reklam för myperfectday.se-

Vill kika in och önska er en riktig härlig påsk. Jag älskar långledigheten.. slippa ställa klockan och bara mysa. Barnen verkar tycka detsamma. Vi har varit otroligt förkylda vecka som varit, men äntligen mår vi bättre, småtjejerna blir något hostiga vid ansträngning utomhus, men annars så mår vi bättre. Så himla skönt verkligen.

Idag fyller min ena lillasyster 25 år, så i eftermiddag ska vi på kalas hemma hos henne, det ska bli mysigt. Barnen ser fram emot det. ♥  Annars har vi planer på att börja fixa lite i trädgården inför att kunna plantera ut alla dahlior, och sedan ska jag börja förså alla mina andra snittblommor jag köpt, förhoppningsvis lyckas jag få ordning på alla blommor så man kan plocka fina buketter till sommaren, dröm. Men vi får se, en sak i taget=) Denna gång ska jag köpa pallkragar, och inte sätta min knölar för tätt, och hoppas det blir ännu bättre än förra året. Just nu har i stortsätt alla dahlior vaknat till liv, och jag har börjat härda dom ute dagtid när det är fint väder. Våra luktärt har stått ute och härdat sen några veckor tillbaka. ♥ Jag ska visa er i ett annat inlägg, nu tänker jag att jag ska visa er vad vi sysslat med här hemma under påsken, förutom att möblera om och fixa lite nytt i småtjejernas rum, så har vi också pysslat och målat min magen till ett påskägg.
Vårt finaste påskägg, Rickard gick loss med penseln. ♥ Här får ni se resultatet.

När jag funderade på att vi skulle måla magen som ett roligt pyssel så var jag osäker först på vilken färg som skulle vara bäst för ändamålet, ville ha något som gick lätt att tvätta bort samtidigt som jag ville att det skulle synas bra.

Så därför beställde jag hem fingerfärg från myperfectday.se

Köpte hem både basfärger och metallicfärger,
Här har Rickard målat med metallic, så himla fint . ♥
Ni kommer till färgerna HÄR,  samt HÄR

Sen ville även barnen gå loss och måla på magen, då blev det mer kladdigt kan jag säga, men vi hade så mysig stund, så det var det värt. ♥ Så här kommer en riktig härlig bildbomb från vårt kladd.
Verkligen en mysig och uppskattad aktivitet av alla här hemma. 🙂 Så missa inte att kika in färgerna vi köpte, fina, bra och enkelt att skölja av sig. ♥

Länk till metallicfärger HÄR, basfärgerna HÄR. Nu kom Rickard hem med lite pallkragar ,så ska ut och kika på dessa.

Hoppas ni får en fin söndag. ♥

En reaktion till “Det finaste påskägget bär jag. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer