Det här med hattar..

Idag startade jag dagen med ett trevligt möte angående ett jobb som jag ska genomföra om ett par veckor! Efter mötet så insåg jag att jag verkligen måste ta tag i detta med att förnya mitt körkort! Jag tycker det är SÅ jobbigt att ta bild sådär, men ingår sen att jag inte kommer behöva ha fet nya kortet så länge 🙂 så jag hoppade glatt in där och godkände första bilden , sådär ja!   

Selfies hade ju varit bättre 😉 men de får duga 🙂

Sedan blev det en jättesnabbis på stan och fylla på garderoben inför Mässan på söndag! Mötte upp Madde och jag insåg att det där med hatt, det är tametusan inte min grej 😉  

    
    

 Men lite fick följa med hem och nu är jag redo för barnmässan i Örebro 🙂 
Kramar 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg