Bebissuget ökar och Joolz day 5, vilken skönhet!

-reklam för Joolz.com-

Hej Fredag! Sportlovet leder snart mot sitt slut. Det blev i vanlig ordning inte vad vi hade tänkt oss , då sjukstugan hoppade in istället. Men det kunde varit värre och vi hade ingen resa inbokad, det hade ju varit värre då tänker jag 🙂
Idag har jag semester och sedan väntar ledig helg. Otroligt skönt. Sen har jag mycket annat att fixa med, jag har min lilla webbutik som jag ska uppdatera med lite nyheter, det ska bli roligt att få visa er.

Men nu måste jag visa er en annan sak som faktiskt gör att jag blir lite extra bebissugen. Otippat va;) men som jag också nämnde i mitt senaste inlägg så är inte kroppen där för att skaffa bebis eftersom jag inte ens har någon mens just nu, någonting är knas. Kanske hormonell rubbning, ska verkligen ta tag i att ringa gyn.


För er som läst och följt oss länge vet att jag haft många olika vagnar till barnen. Just nu har vi en bugaboo som syskonvagn och en Joolz geo3 som jag använder dagligen till Line , gillar den skarpt! Men vi har också fått hem en ny härlighet, en ny vagn som släpptes för ett tag sen nämligen Joolz Day 5 , att den dessutom är beige, gör ju att jag föll för den ännu mer! Men nu ska jag välkomna in er i denna härliga värld av föräldraskap där stil och funktionalitet smälter samman. Joolz Day 5, den senaste nytillskottet i Joolz familjen är mer än bara en barnvagn; den är en livsstil. Jag kommer ta dig med er på en resa genom dess imponerande egenskaper och berätta varför den är en favorit bland både hos mig och många andra föräldrar, om jag nämnde ovan så blir mitt bebissug inte direkt mindre, jag menar kolla vilken mysig liggdel! För att komma till hela Joolz sortiment , besök deras hemsida HÄR.

Jag tycker alltid att det första intrycket gör mycket, förutom att jag älskar färgen jag valt (Jag valde Sandy Taube, men den finns i många andra färger.) så har den med sina rena linjer en modern design .. alla färger känns eleganta vilket för mig då blir en känsla av ”lyx”. Joolz Day 5 har ett brett utbud för att passa din personliga stil. Ni hittar vagnen HÄR!

Dessutom kan du matcha färgen med en åkpåse i samma nyans, hur snyggt ändå ? Den här fina åkpåsen är perfekt för hösten men också på vintern, om du klär barnet i en varm gosig overall så räcker denna åkpåse absolut under vintern också, små detaljer som magneter som gör den enkel att fästa runt bygeln. Åkpåsen hittar ni HÄR

Vill ni kika in på alla deras tillbehör till vagnen så hittar ni det HÄR.

Föräldrar vet att en barnvagn som är enkel att hantera underlättar vardagen otroligt. Joolz Day 5 levererar just det. Med svängbara framhjul och att den är oroligt lätt att fälla ihop är guld värt. Att vagnen är smidig både i butiker men också i parker med lätthet!

När det kommer till komfort för din bebis, så är Joolz en mästare på att skapa en trivsam miljö. Den rymliga sittdelen och liggdelen ger tillräckligt med utrymme för små äventyrare, medan de justerbara inställningarna möjliggör en anpassning för varje fas av deras tillväxt. Mjuka material och ergonomisk design ger en känsla av lyx för de små. Detta är ju verkligen inget man vill tumma på när det kommer till val av vagn till sina små älsklingar.

Jag vill också nämna att Joolz även tänker på att vara miljövänliga och har därför miljövänligt material och deras produktionsmetod visar att de vill minska sin påverkan på vår planet. Så alla ni föräldrar som funderar på denna vagn kan vara trygga i att den inte bara är sjukt snygg , praktiskt och stilfull, den är också medveten om miljön.
Säkerheten är också något de inte tummar på, Med en stabil ram, en justerbar fempunktssele och reflexdetaljer för synlighet på kvällen, ger den en trygg och säker åktur. Joolz Day 5 uppfyller också de senaste säkerhetsstandarderna, så jag som förälder kan verkligen känna mig trygg att köra runt mina barn i vagnen. Man sätter ju trots allt det finaste man har i den.

Och vem är jag som inte skulle matcha vagnen med en snygg skötväska i samma färg? Nä men snälla nån, ( det är lite materiell lycka jag vet , förlåt för det) Men kolla själva, SÅ snygg. Gillar också det lilla ordspråket i . Skötväskan hittar ni HÄR.

Dessutom har den vagnen en inbyggt hängare som man enkelt hänger på skötväskan, du behöver alltså inte ha några extra hängen, vilket jag tycker är superbra. Väskan hänger liksom stabil och bra.

Snygg, rymlig med många fack i väskan samt en liten skötbädd att ha med.

”parenting is a superpower”

Jag har som sagt använt Joolz vagnar i flera år, olika modeller både i resevagn och vanlig vagn till flera av barnen. Så jag kan varmt rekommendera denna skönhet till er som väntar bebis. Ni kommer som sagt till vagnen HÄR!

Hoppas ni gillade detta inlägg och att ni får en bra start på helgen.
Ta hand om er så hörs vi snart igen.

KRAMAR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg