Fina presenter, besök och är det ett smultronmärke?

Dagen har gått i ett. Men vet ni vad. Nu är snart vardagsrummet på bottenplan helt klart! Några taklister sen så. Det är fasen helt fantastiskt! Vet ni, att vi räknade att vi snart har totalrenoverat hela huset på dessa tre månader vi bott här! TOTALT GALET! Mycket slit och många tårar.. Men snart är det för fasen som ett helt nytt hus. Ända från grunden. NU är det bara köket kvar!  Våra nära säger att vi ska fira julen här, men jag vet inte om jag är så upplagd att rigga en julafton, fast samtidigt kanske det är mysigt? Att få bjuda in alla som betyder mest, tända brasan umgås och bara va? Kanske, kanske, om svärmor och mamma står för all matlagning och städning? Är det en deal tror ni? 😉

Imorse åt vi frukost i vardagsrummet för första gången, mysigt. Jag hade glömt kika i brevlådan i ett par dagar, nu när vi skaffat en större brevlåda glömmer man bort att tömma den varje dag. Hittade ett fint paket i brevlådan.. Jag har skrivit så många gånger att ni alla härinne är världens bästa, vad vore jag utan er läsare? Det tåls att nämnas igen. Idag har vi fått så fina presenter, barnen fick varsitt paket. När jag läste brevet så blev jag tårögd, jag blir förvånad att det finns så fina människor därute som kikar in här varje dag!
Barnen blev supernöjda och vilket verk, så fin kvalité och så snyggt!

Tusen tack fina Jennifer för de fina presenterna! ♥ Det muntrande upp alla här hemma! ♥

Sen har vi fortsatt greja här hemma hela dagen, Rickard och jag i vardagsrummet, sen kom svärmor och fick för sig att klippa gräsmattan. I vår ska vi ta tag i huset utomhus, tänk huset ska få ny färg ( Ironiskt nog är det ju gult och det funkar ju inte med tanke på hur vi haft det ;P ) Vi hade tänkt måla om nästa gång det var dags i en annan kulör men nu får det bli lite fortare än planerat, som med allt annat, men vår plan vi hade i början har vi ju spruckit sedan länge. Frågan är bara vilken färg. Vi velar mellan grått eller helvitt. Vad tycker ni är snyggast?

Leona inviger det nya golvet, får nästan nypa oss i armen..

Ser ni märket som hon har på foten förresten, är det ett smultronmärke? Jag har dålig erfarenhet av sånt, jag trodde när hon föddes att det var ett födelsemärke men sen har flera sagt att det är ett smultronmärke som hon har?

Vi fick även besök av min syster och Johnnie idag, vi träffas alldeles för sällan så det var väldigt mysigt att dom kom♥
Barnen blev lite kära i johnnies nya bil och till deras förtjusning fick dom åka en liten tur!

Barnen , eller framförallt Lowa skulle nog kunnat pratat ihjäl Johnnie med alla frågor, han fick gå igenom hela bilen och visa. Dom tyckte det var jättespännande och jag tror dessutom han tyckte det var lite roligt att få visa upp den! ♥


Tyckte denna var lite roligt ändå haha 😉


Min vackra syster. Kom snart igen! ♥

Imorgon ska vi sätta taklister och fortsätta ut med väggarna i köket, sen är det dags att börja inreda vardagsrummet. Detta kommer få bli ett mer sällskapsrum framför brasan.. Frågan är vad för möbler man ska ha, ska surfa runt och leta efter lite olika soffor och se om jag kan hitta något fint.
Här ska ni få se en liten tjuvkik… här är golvet nästan färdigt. Jag ska fota lite mer imorgon i dagsljuset. Nu när vi satt lister osv.
Men visst ser man redan att det är ett helt annat rum? Slänger med en förebild igen…

NU ska jag smita ner och fortsätta umgås med Rickard och svärmor.. Förresten så har jag blivit helt såld.. På något jag aldrig i hela mitt liv trodde att jag skulle vilja ha… Nämligen en hund. Så det drömmer jag lite om. Kanske något vi kommer utöka familjen med framöver. Jag är uppvuxen med hundar på min pappas sida, men dom har alltid haft stora hundar. Detta skulle isåfall vara en liten sak! ♥ Åh jag fortsätter att drömma!

Det blev visst ett långt inlägg, men det får ni stå ut med idag, har ju så mycket jag vill visa för er! =)

Tusen tack för att just DU går in och läser här!
PUSS

15 reaktioner till “Fina presenter, besök och är det ett smultronmärke?

 1. Vad glad jag blir att det blev uppskattat med presenterna. ? Var så osäker på vad Leona har för storlek så jag hoppas klänningn och mössan passar. Vet att det ”lilla” kan göra så mycket när man går igenom en tuff period, så jag kände att jag ville skicka en liten uppmuntran. Och samtidigt säga tack för att vi får dela er vardag!
  Är det okej om jag lånar någon av bilderna till min insta? Tänker speciellt fotot där nån av barnen har på sig mössan. ? Tack för dina fina ord. ❤️ Kram!

  1. Allting passade superfint! <3 Ja det gjorde verkligen massor, så roligt att få öppna paketet och barnen blev så glada, underbart att få se deras miner! <3 Tusen tack igen!! Så himla gulligt av dig <3

   Tusen tack själv för att du vill följa oss, det betyder massor verkligen <3

   Absolut det går bra, jag har fotat lite mer och ska dela lite fler bilder på barnen tillsammans i mössorna som du också kan få dela om du vill? 🙂 delar dom inom de närmaste dagarna! =)

   Kram

   1. Blir så himla glad att det blev uppskattat! ? Underbart att se att mössorna används, och tjejerna ser så glada ut.
    Ja, vad roligt! Jag delar de hemskt gärna på min insta sen. Är så kul att få se livebilder. ❤️ Och du är ju verkligen en mästerfotograf! ? Kram!

 2. Måste säga också att mössorna verkar sitta som en smäck på stora tjejerna. Så söta dom är! Både med och utan mössa såklart! ❤️

  1. Ja de satt verkligen superbra på alla tre! <3 Tusen tack igen!
   Lowa hade gärna sovit med sin häromnatten om hon hade fått välja! =)
   KRAM

 3. Men så fina presenter, så gulligt gjort! Ååh så fint det blivit i vardagsrummet.. en grå sammetsoffa och kanske någon fåtölj och puffar skulle bli fint där 😉 Och så ta in det fina matmöblemanget från altanen, behövs ju inte därute i vinter, och ha det vid fönstret. Bra med ett extra matbord och många mat/sittplatser då ni är många t.ex vid jul, kalas och när ni bjuder över Ilmruds 😉 Klart ni ska ha julfirande hos er, extra kul ju att rigga det när man har nytt fint hus, mysigt 😉 Grå färg utvändigt på huset låter fint. Snygg jacka din syster har. Önskar er en fin söndag!

  1. Visst är de fina! Blev alldeles tårögd verkligen!
   Ja men eller hur, tack för tips , nu börjar det svåraste men också det roligaste! <3
   Vi har faktiskt tagit in stolarna därutifrån så länge iaf,men till jul eller andra tillställningar så kan vi ju ta in 🙂

   Visst har hon snygg jacka, funderar på att sno den av henne 😉
   Hoppas du haft en fin söndag , tack för du kikar in här! <3 kram

 4. Hur gör ni? Målar ni över tapeten eller tar ni bort den först? Skall göra om i min dotters rum och undrar om man kan måla tapeten som den är? Tänk om det blir bubblor? Kram ??

  1. Vi har gjort på lite olika sätt beroende på hur underlaget sett ut 🙂 men i vardagsrummet här nere har vi spacklat ojämnheter och sen målat uppepå tapeten 🙂 ibland blir det lite bubblor med de går tillbaka när färgen torkat. Sen på andra ställen om underlaget varit dåligt har bi renoverat ned renoveringstapet och sedan målat på. Jättesmidigt! 🙂

   Vad roligt att måla om i dotterns rum , det kommer säkert bli kanon! Har Du bestämt färg ännu? Kram

 5. Åh, vilka underbara presenter ?
  Ni är fantastiska! Tänk vad ni har åstadkommit på så kort tid och samtidigt bott i det. Det är verkligen imponerande! Nu hoppas jag att ni får en lugn höst så ni kan njuta av ert numera fina hem och varandra.
  Tack för att vi får följa er resa och ta del av ert liv ?
  Stor kram

  1. Tack själv för att ni kikar in och följer <3
   Ja det hoppas jag också, men om ett litet tag ska vi dra igång ett litet större projekt, och jag tror slutresultatet kommer bli grymt! Det ser vi fram emot <3

   Kramar tillbaka <3

 6. Men vilka fina presenter !! Underbart att läsa att det finns så härliga människor/vänner i din närhet 🙂
  Efter den sista tiden förtjänar du verkligen både medgång och roliga överraskningar !!
  KRAM

  1. Visst är de , vi blev så glada!
   Ja helt otroligt vilka fina människor vi har runt omkring oss.

   Tack fina du, hoppas det går bra med ert bygge? <3 KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer