Försöka finna en bra balans i graviditeten , ny vecka 18+0, och gott nytt år från oss. ♥

Torsdag vilket innebär ny vecka för lilla bebis i magen, idag gick vi in i vecka 19 ( 18+0 )
Som jag säkert nämnt tidigare kring denna graviditet så har det varit mycket oro redan direkt när jag fick ett plus. Jag var inte beredd på det alls. Kände att jag hade svårt att ta in det, och det har suttit kvar länge.

Jag har helt enkelt mycket oro, jag vet inte egentligen exakt vad oron kommer ifrån, tror det är många små tankar som far i huvudet. Blödningen i början som ni kan läsa om HÄR, om ni har missat, och sen jobbet i sig som jag har med tanke på att jag arbetar med för tidigt födda och svårt sjuka bebisar på Neoiva. Att det är vårt femte barn, min sjätte graviditet, kan det gå bra ännu en gång? Ja ni vet.

Men samtidigt i all oro så känner jag också sån otrolig lycka o längtan, jag känner också mycket lycka. Lyckan över att jag börjat känna små buffar och rörelser, genast då känns allt mycket verkligare.
Jag vill finna en balans, en balans som är human, inte ta för givet, men inte heller ta ut något i förskott som inte har hänt om ni förstår hur jag menar. Måste ju tro på att detta bli bra. ♥

Det lilla livet i magen är redan så älskat, av både mig och resten av familjen, Leona är den av barnen som är mest intresserad av den lilla magen som putar, häromdagen när Rickard la handen på magen så kom Leona springandes och kramade bebisen , la handen på magen och gosade. Lyssnade och pratade lite. Så himla söt. ♥
Det är ju så magiskt att få dela detta tillsammans igen, allihop. Det är så mycket härliga sprudlande känslor också mitt i all oro man ständigt slåss med i huvudet. Men denna lilla ultraljudsmonitor som vi har hemma , stillar faktiskt oron också, om man tycker den kan ta överhand. Men den ska jag berätta mer om i ett eget inlägg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Det lilla knytet i magen är redan så älskat av så många. Ikväll kom våra fina vänner Madde & Micke förbi utanför och lämnade presenter, till bebis, blev så överraskad och glad, jag hoppas kunna visa er imorgon. ♥
Tänk att vi imorgon firar in det nya året, året som bebis är beräknad. Bara det gör det hela mer verkligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack kroppen för att du gör detta en gång till, jag vill med detta inlägg också önskar er
GOTT NYTT ÅR, Tack för att ni följer mig och vår familj här och på instagram, all kärlek ni sprider ,och alla tips och kunskap ni vill dela med er av om jag behöver hjälp med något.
Ni är helt enkelt bäst, ser fram emot ännu ett fantastiskt år tillsammans med er. ♥

 

 

Puss och kram / Angelica

3 reaktioner till “Försöka finna en bra balans i graviditeten , ny vecka 18+0, och gott nytt år från oss. ♥

 1. Gott slut på detta året och ett ännu Bättre år till er alla. Ni har ju den största gåvan se fram mot så härligt!
  Må väl/MH

 2. God fortsättning! Ett nytt år framför oss, hoppas verkligen det ska bli bättre och virusarna försvinner.
  Må väl/MH

 3. Gott Nytt År 🥳
  Det är så roligt att få följa dig & din söta familj 🥰
  Nyfiken på bebisen och så himla roligt att följa dig och din resa.

  Oron kan nog komma sig av att du ville ha en till men tankar på ”hur får vi plats i bilen” såna praktiska saker som ger en mycket tankar 💭 Men det kommer gå fint ♥️
  Kramkram ♥️♥️♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer