Fotografering på stranden och peppa, peppa, peppa!

God förmiddag. Hade en trevlig kväll igår med våra fina vänner. Det är alltid så roligt när vi ses, sådär underbart härligt kaos. Vi föräldrar sitter och skrattar högt, barnen springer runt och leker överallt. Man liksom sitter och njuter och myser av kaoset. Det blev också en del prat om barnmässan som vi ska på tillsammans. Det är lite lyxigt att förena nytta med nöje. Vi kommer bo på samma hotell så det blir grymt. ♥
Kameran missade jag att använda igår kväll, så tyvärr har jag inga bilder.

Imorgon är det dags för skolan igen för Leias del. Det är kämpigt och jobbigt. Det sämsta som kunde hända för hennes del var att hon blev sjuk och liksom ”kom ifrån skolan!” Inte så bra, hon är en orolig liten själ. Jag har märkt i flera dagar att hennes humör inte alls är på topp och hon har kort stubin som en tonåring. Man känner sig som förälder inte vatten värd när hon är sådär 🙁
Men imorse när jag började prata med henne vid frukostbordet så blev hon ledsen, hon öppnade upp sig och berättade att hon tyckte det skulle bli jobbigt. Kan inte hjälpa att jag tycker synd om henne. Det gör ont i mitt hjärta att hon oroar sig så pass. Men vi peppar henne. Berättar för henne hur viktigt det är att hon berättar för oss om något tynger henne och att vi alltid finns där. ♥ Vi kör en dag i taget, denna veckan ska vi ta det lugnt med fritids och börja ha inskolning på det. Skolan är fantastiskt, och lärarna är verkligen super. Hennes lärare har flera gånger hört av sig via sms , undrar hur hon mår, skickar bilder på klassen att dom saknar henne. Jag vet att dom kommer välkomna henne med öppna armar imorgon, så jag hoppas att hon slipper oroa sig och att hon faktiskt tycker att det är roligt. Men det tar verkligen energi när man vet att ens barn känner oro. Man vill bara vara med henne hela tiden, samtidigt som jag vet att det inte funkar. Hon blir stark av att klara av de saker hon är rädd för.
_14A9926

Idag fyller hennes kille Adam och hon har fixat present tidigare idag när vi var iväg. Jag smygfrågade Madde vad han önskade sig, och han önskade sig endast en upplevelse, så det fixade vi i paketet =) De är verkligen för söta de små. 🙂 Så vi ska strax kika förbi dom innan vi åker vidare för fotografering.

Idag ska jag fotografera min svägerska Jenny, och kusin Ludwig, pappa Erik skulle ansluta precis i slutet, fotografering är väl inte det bästa han vet haha 😉 Förstår inte att karlarna tycker det är så jobbigt att va med på bild. Sist jag fota de tillsammans gick de i väntans tider..
14A9368 14A9391 14A9417 14A9394 14A9493

Och sist jag fotograferade Ludwig ordentligt var han inte alls speciellt stor=)
14A0275 14A0264

Nu fyller han snart ett år så det blir precis lagom att köra en liten fotografering 🙂 Idag skiner solen dessutom , lyxigt!
_14A8858

Just ja, innan jag smiter iväg så ska jag visa er lite bilder från när vi var på speedway i tisdags, vilken upplevelse att få sitta så nära och se allt. Att de dessutom vann gjorde ju det hela ännu lite roligare =)

_14A0109

_14A0137 _14A0145 _14A0158 _14A0171 _14A0174

Ser ni förresten att mina naglar har gått av, åh jag är helt beroende verkligen och måste se till att göra naglar snart igen, kanske töntigt, men man känner sig verkligen så mycket finare när man har lite snyggare naglar.. Så är det 😉
14A3828

Såhär såg mina naglar ut INNAN jag började göra förläning och förstärkning,och så hemska ser dom inte ut idag, jag har lärt mig att sluta bita på dom , som tur är, dock är de väldigt sköra.. när jag inte har någon förstärkning på och går av väldigt lätt.
14A4477 IMG_2756
Måste se till att göra några snygga snart igen, undra bara hur de ska se ut denna gång, alltid det svåraste.;)

Kikar in lite senare, och visar er en liten tjuvkik på fotograferingen på stranden ♥

Kramar/ Angelica

3 reaktioner till “Fotografering på stranden och peppa, peppa, peppa!

  1. Har också en dotter som är orolig och ängslig inför skolan titt som tätt. Ont i magen också..
    Det är verkligen inte lätt som förälder, man vänder in och ut på sej själv för att försöka hjälpa dem❤️
    Vi försöker också peppa, och fokusera på det hon tycker är roligt med skolan, samt förklara att man är i skolan för att lära sej. Det är ingen fröken/lärare som förväntar att de kan skriva, räkna och läsa när de börjar skolan, det är det de kommer lära sej.
    Våran tjej har lite oro för att hon inte kan allt nämligen. Lilla hjärtat?

  2. jag skulle verkligen behöva göra nya naglar, mina ser bedrövliga ut. Samt hua känner med dig, jag förstår att det känns, men hon kommer nog bli stark efterhand, blir väl lätt så att det blir jobbigt för dem efter sommaruppehåll och så?, så sött att hon har en liten Adam och spännande med paketet, får berätta vad det var sedan,

    Din kusin känner jag igen sedan din förra blogg =D, så fina bilder på dem =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg