Från mig till er! ♥

-innehåller annonslänkar!-

Underbara ni, så himla fina. Älskar att dela med mig av livet med er när ni alltid är så fina tillbaka, och att man inte behöver känna sig så ensam.

Idag är en bättre dag, känner mig lite mer tillfreds inombords. ♥
Vi startade dagen med husvisning, men vilken besvikelse det var.. För det första så var själva visningen ur Coronasynpunkt helt oacceptabel, Det var alldeles för mycket personer, och huset var inte alls så som man trodde enligt bilderna, dessutom förstår jag inte hur man inte kan se till att det är ordentligt städat, det ger ju verkligen ett helhets intryck.
Så det blev ett Big no från oss och våran jakt efter vårt hus, fortsätter. Vi sitter ju inte i sjön som det är nu. Men jag hoppas att det kommer ut lite trevliga hus i vår. ♥

Det är alla hjärnans dag idag, vi har inte firat på något större vis, vi smygstartade med lite bakelser igår, annars har vi inte gjort några större utsvävningar, jag tycker väl att vi ger kärlek till varandra alla dagar och överöser inte just denna dag!
Vi ska strax åka hem till Rickards mamma och kolla på gamla filmer från när Rickard var liten, det ska bli roligt för barnen att se, och se hur dom reagerar. Rickard var så otroligt söt som liten, långt superljust lockigt hår!! Gulle!! ♥

Men jag har också ett fint litet erbjudande till er såhär på alla hjärtans dag, jag funderar faktiskt själv på att använda det, för vem gillar inte rabatter?

Detta är från mig till er! ♥

Jag köper alltid mina mobilskal från ideal of Sweden , tycker de har överlägst snyggast skal och det är dessutom bra kvalitet, Det ni ser på bilden är DETTA.  
det finns dessutom i flera olika färger, vilket är er favorit, klicka HÄR för att se alla olika färger, ♥

Så vill ni passa på att överraska någon ni tycker om eller varför inte klicka hem något fint till er själva, 
med koden VALENTINES får ni just nu 15% rabatt samt fri frakt!  hur bra??


Den här grymma ringen som gör att man inte tappar telefonen lika lätt finner ni HÄR

Finns också i en uppsjö av färger och mönster! Gillar verkligen.
Dessutom har de andra produkter som väskor, skal till AirPods, med mera.
Så passa på att unna er ni nu och missa inte att använda koden VALENTINES för att få 15% rabatt samt fri frakt!

Ta hand om er så länge, vi hörs snart igen!
Kramar / Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer