Frissan och jordgubbar..

Hej på er!

Kikar in lite snabbt.. Sitter henma hos mamma och ska äta lite jordgubbar innan vi ska gå bort till lekparken en sväng. Jag har ju vridit till ryggen och den har fortfarande inte blivit bättre 🙁 så jag ska vila den en stund och njuta av barnens skratt, eller kanske deras bråk :p för förtillfället känns det som det är mer bråk och fajt mellan barnen än de är sams.

image

Vi har även varit hos barnens faster idag så tjejerna har fått håret klippt! Det är lyxigt att ha en frisör i familjen 🙂

I brist på vanliga bilder så får ni hålla tillgodo med mobilbilder 😉

imageimageimageimageimage

Ikväll ska jag göra något som jag tycker är lite läskigt faktiskt, jag ska stå framför kameran. Madeleine ska fota mig, och hon kommer antagligen bli tokig på mig för att jag är så kräsen 🙂 en gång tvingade jag en fotograf att formatera om sitt minneskort två gånger för att jag var så missnöjd med bilderna ;p Det finns en anledning till att jag valt att för det mesta vara bakom kamera. 🙂

Vi hörs lite senare! Kram <3

 

En reaktion till “Frissan och jordgubbar..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg